Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je sestra bliznakinja Žizel Bundšen koja se retko pojavljuje u javnosti: Patriša radi kao njena menadžerka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavna manekenka uvek ističe kojiko su vezane

  • 0
Žizel Bundšen Gisele Bundchen Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sestra bliznakinja Žizel Bundšen, Patriša Bundšen, bedavno je zablistala na crvenom tepihu koji je upriličen povodom gala večeri jedne brazilske fondacije.

Sestre su fotoreporterima pozirale nasmejane dok su sve sve vreme grlile.

Žizel je nosila jednostavnu belu haljinu na jedno rame, koju je ukombinovala sa zelenim štiklama i sve to je upotpunila isfeniranom kosom na blage talase.

Njena sestra bliznakinja je nosila cvetnu haljinu sa kosom prebačenom preko ramena. Stajling je dopunila minimalističkim zlatnim nakitom.

Humanitarnoj večeri u Majamiju prisustvovali su gosti sa A-liste popularnosti poput Karli Klosa a prikupljeno je skoro milion dolara za pošumljavanje u rodnoj zemlji sestara.

Žizel se tokom večeri obratila prisutnima rečima:

- Ovo je bila moja prva gala i ne bih to mogla bez moje sestre Pati. Veoma smo bliske, kao što znate, mi smo bliznakinje. Verujemo jedna drugoj i uvek želimo najbolje jedna za drugu i to je neprocenjivo - rekla je Žizel pa dodala.

- Porodica je ono što nam daje osnovu, oni su naši najveći učitelji i pomažu nam da postanemo ono što jesmo.

Pored Patrisije, koja radi kao Žizelin poslovni menadžer u Brazilu, ona ima još sestara. Sestra Rakel je bivši anđeo Viktorije sikret i ima 48 godina, Gracijela ima 46, Gabrijela 40 i Rafaela 34 godine.

- Vreme kioje možemo da provedemo sa porodicom je jednostavno sjajno, posebno je lepo videti prelepu vezu koju deca imaju sa svojim rođacima dok svi odrastaju je neprocenjivo - rekla je Žizel, koja iz braka sa Bredlijem ima svoje dece, sina Bendžamina (13) i ćerku Vivijan (10).

- Uzbuđena sam što ću uskoro posetiti Brazil da upoznam novu bebu moje sestre Fafi, a moja druga sestra Gabi očekuje dete ovo leto - rekla je i dodala da je to blagoslov.

Iako retko objavljuje fotografije sa sestrama, ponosna Žizel posvetila je svojoj bliznakinji emotivnu objavu povodom njihovog 40. rođendana 2020. godine.

- Danas Pati i ja slavimo četiri decenije života na ovoj neverovatnoj planeti! Srećna sam što sam se rodila sa svojom bliznakinjom i najboljim prijateljem - napisala je objavu na Instagramu u kojoj je prikazala koliko voli sestru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA