Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanski voditelj uhvaćen kako razmenjuje poglede sa mlađim kolegom: "Gej afera" na dodeli nagrada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa njim je prevario suprugu nakon 27 godina braka

  • 0
Filip Skofild Printskrin: Youtube/tv archives

Britanski voditelji Filip Skofild usnimljen je u nezgodnom trenutku, tokom dodele "National Television Awards".

Ovih dana je aktuelna tema njegov odnos sa koleginicom Holi Viloubi, sa kojom je vodio emisiju "Ovo jutro", a potom se, nakon višegodišnjeg rada, povukao iz popularnog tv formata. Spekuliše se da je razlog njegovog odlaska to što su voditelji u veoma lošim odnosima, iako su godinama bili bliski prijatelji.

Dok je Holi držala govor na ceremoniji, Filip je "uhvaćen" kako razmenjuje poglede sa mladim muškarcem, nekadašnjim kolegom "Ovog jutra", za kog se spekuliše da je njegov izabranik.

Skofild je ranije javno priznao da je ostvario vezu sa mladićem, još dok je bio u braku sa Stefani Lou.

Bivši radnik "Ovog jutra", za "The Sun" otkrio je da je gotovo nemoguće imati "pomoć" nekog mlađeg kolege tokom primanja takve nagrade i da se to do sada nije dešavalo. To mesto je obično rezervisano samo za voditelje i producente, pa se spekuliše da li je sve ovo bilo namešteno.- Većina ekipe je u zadnjem delu arene ili čak gledaju ceremoniju u drugom baru. Sve je bilo veoma čudno - rekao je bivši član produkcije "ITV Daytime".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Phillip Schofield (@schofe)

Filip Skofild je za "Daily Mail" 2020. godine potvrdio da je bio u vezi sa zaposlenim, mlađim muškarcem, da je bio neveran supruzi, i da mu je "zbog toga veoma žao".

Filipov ljubavni život često je tema medija, pogotovo otkako je, nakon 27 godina braka sa Stefani Lou, saopštio da je homoseksualac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA