Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica objavila snimak nastao 5 minuta pre carskog reza: "Zapeo je, nije hteo da izađe na prednja vrata"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rodila sam i to je sve što sam htela, jer sam na kraju dobila njega i to je jedino što je važno", poručila je lepa Džesi

  • 0
Džesi Džej Printskrin: Instagram/jessiej

Slavna pevačica Džesi Džej (35) objavila je hit snimak nastao nekoliko minuta pre nego što je legla kako bi joj lekari uradili carski rez.

Džesi na snimku pleše sa stomakom "do zuba", a svojim pratiocima na Instagramu uputila je poruku koja je izazvala oduševljenje.

Naime, ona je otvoreno opisala kroz šta je prošla, pa je istakla da je planirala da se porodi prirodnim putem, ali da je sve otišlo u drugom smeru.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Jessie J (@jessiej)

- Devet meseci sam se pripremala za prirodni porođaj. Stroga hrana, joga, plivanje, metode hipnoze. Htela sam porođaj u bazenu bez ikakvih tableta. Ali to je bio moj plan kako bi ostala disciplinovana i fokusirana. Znala sam da bi moglo otići u drugom smeru. Kada su me ljudi ispitivali: "Koji ti je plan za porođaj?", rekla sam im: "Otvorena sam predati se najsigurnijem načinu da moj sin stigne" - istakla je Džesi.

- Imala sam pregled nekoliko dana pre 40. nedelje i bio je okrenut naopako, zapeo je i bio je malo deblji nego što je prosečno. Napravila sam sve i pokušala ga okrenuti dva meseca, ali je on rekao: "Ne mama, želim ući kroz krov, ne kroz prednja vrata". Savetovali su me da idem na carski rez zbog najsigurnijeg porođaja - napisala je pa otkrila kako je video snimljen 5 minuta pre nego što je otišla na operaciju.

- Rodila sam i to je sve što sam htela, jer sam na kraju dobila njega i to je jedino što je važno - zaključila je pevačica.

Pratioci su joj zahvalili što je podelila svoje iskustvo, jer ohabruje žene oko sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA