Vreme čitanja: oko 1 min.

Bred Pit tuži Anđelinu Džoli: Glumac tvrdi da je njegova bivša žena tajno prodala deo vinograda, bez dozvole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imali su dogovor da ne prodaju deonice, bez prethodnog dogovora

  • 1
Bred Pit i Anđelina Džoli vinarija Miraval Castle Foto-kolaž: Crystal Pictures / Crystal pictures / Admedia, Inc / ddp USA /Profimedia, Tanjug/AP

Glumica Anđelina Džoli, bivša supruga glumca Bred Pita, prodala je polovinu njihovog vinograda u Francuskoj, jednom ruskom oligrahu, piše "Daily Mail".

Vrednost vinograda procenjuje se na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj deo bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se izgleda oglušila o njihov dogovor.

Kada je saznao da je Anđelina prodala svoju polovinu i da će imati nove poslovne partnere, Bred Pit je bio poprilično iznerviran.

U pravnim spisima, podnetim u Los Anđelesu u četvrak, ukazuju se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, koji se smatra jednim od najcenjenijih svetskih proizvođača roze vina.

Bred Pit i Anđelina Džoli vinarija Miraval Castle Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pitovi advokati tvrde da je Džolijeva tajno prodala svoj deo još 2021. godine, nakon spora koji su imali oko starateljstva nad decom.

- Kao što će se dokazati na sudu, Anđelinine radnje su bile nezakonite i ozbiljno su oštetile Pita, a sve to kako bi se nepravedno obogatila - piše u dokumentu koje je objavio pomenuti medij.

Džolijeva je, kako takođe piše u tužbi, svoj udeo prodala proizvođaču alkoholnih pića, sa sedištem u Luksembrugu, a koji je u vlasništvu ruskog oligarhara Jurija Šeflera.

Podsetimo, slavni par je kupio udeo u dvorcu Miraval, na jugoistoku Francuske, 2008. godine, za 25 miliona evra, gde su se šest godina kasnije i venčali.

(Telegraf.rs)

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA