Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekoliko dana pre vesti o trudnoći, Al Paćino u izlasku s partnerkom: Glumac nije skidao osmeh s lica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavnom glumcu će to biti četvrti naslednik, a interesantno je i to što mladoj devojci on nije prvi stariji muškarac s kojim je izlazila

  • 2
Al Paćino Foto: Frank Micelotta/PictureGroup for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al Paćino (82) i negova 53 godine mlađa devojka Nur Alfala (29) u centru su pažnje ovih dana otkako se saznalo da čekaju dete.

Slavnom glumcu će to biti četvrti naslednik, a interesantno je i to što mladoj devojci on nije prvi stariji muškarac s kojim je izlazila.

Ranije je bila u vezi s Mikom Džegerom (79),  milijarderom Nikolasom Bergruenom (61), a povezivali su je i sa Klintom Istvudom (93).

Glasine o njihovom "idiličnom odnosu" bile su poljuljane kada je procurila informacija da je legendarni glumac od devojke tražio test očinstva.

Al Pacino, Noor Alfallah Foto: Profimedia/Backgrid USA

Pre toga je izvor otkrio da se "par odlično slaže, te da im razlika u godina uopšte ne smeta".

Nekoliko dana pre vesti o prinovi, glumac je bio u izlasku s partnerkom, a nije skidao osmeh s lica.

Paćino je navodno sumnjao u očinstvo, jer je bio uveren da je to nemoguće iz medicinskih razloga. Ipak, kada su stigli rezultati DNK testa, bio je šokiran. Nur je, prema TMZ-u, trudna već osam meseci.

Podsetimo,  glumac se nikada nije ženio, ali ima troje dece, ćerku Džuli Mari Tarant (33) i Oliviju Rose D'Angelo (22) i  sina Antona Džejmsa D'Angela (22).

Najstariju ćerku dobio je s učiteljicom Džen Tarant, a blizance s koleginicom Beverli D'Angelo s kojom je bio u vezi od 1997. do 2003. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Kum opleo: Al Paćino đuska tokom džoginga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA