Vreme čitanja: oko 1 min.

Šenon Doerti otkrila da joj se rak proširio na mozak: "Moj strah je očigledan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

U objavi na Instagramu, Šenon je rekla da je CT snimak pokazao da se rak proširio i podelila snimak pregleda

  • 0
Šenon Doerti Šenon Doerti Foto: Instagram - theshando

Glumica Šenon Doerti već godinama se bori sa opakom bolešću. Nakon što joj se rak dojke vratio 2020. godine, sada je otkrila da se proširio i na mozak.

U objavi na Instagramu, Šenon je rekla da je CT snimak pokazao da se rak proširio i podelila snimak na kojem prolazi kroz "proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja na mozak".

- 5. januara 2023. moj CT snimak je pokazao (karcinom je metastazirao) rak na mom mozgu - napisala je ona na Instagramu i dodala:

-12. januara dogodio se prvi krug zračenja. Moj strah je očigledan. Ja sam ekstremno klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam jer imam sjajne doktore i neverovatne tehničare. Ali taj strah... Previranja... tajming svega... Ovako može da izgleda rak - napisala je ispod snimka na kome plače tokom pregleda.

Glumica Selma Bler, koja je javno predstavila svoju dijagnozu multiple skleroze, prokomentarisala je objavu.

- Ovo je mnogo. Ovo je mnogo za podneti, još jednom. I želim ti sav mir u ovim strašnim trenucima. Znaj da smo tu za tebe. Ljubav - napisala je ona.

Podsetimo, Šenon je 2015. godine dobila rak dojke i započela je lečenje. Godinu dana kasnije, odstranjena joj je jedna dojka i išla je na tretmane zračenjem, kao i hemioterapiju.

Objavila je da se rak povukao 2017. godine, ali je 2020. saopštila da se kancer vratio i da je u četvrtom stadijumu.


- Rak je postao deo mog života. Imam odgovornost da širim svest o njemu i da edukujem ljude. Da im objasnim da i neko sa karcinomom četvrtog stadijuma može da bude živ i aktivan. Moj muž kaže da nikada ne bi rekao da imam rak, nikad se ne žalim - rekla je ona jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA