Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Kardašijan ima novog dečka: Misterioznog muškarca vodila ga u restorane u koje je išla sa bivšim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je naglasila kako joj je vreme da malo uživa u samoći, izvesni "Fred" je privukao svu njenu pažnju, a dodala je da ispunjava sve njene kriterijume

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan otkrila je da se viđa sa misterioznim muškarcem, a kako bi sakrila njegov identitet, nazvala ga je nadimkom "Fred". 

Najpoznatija starleta na svetu progovorila je o svom novom izabraniku u poslednjoj epizodu svog projekta. U razgovoru sa Skotom Disikom, ona je pričala o njemu, piše Page Six.

Iako je naglasila kako joj je vreme da malo uživa u samoći, izvesni "Fred" je privukao svu njenu pažnju, a dodala je da ispunjava sve njene kriterijume.

Kim je rekla da o svom novom izabraniku ne želi još da priča u javnosti, kao i da je učila na svojim greškama, tačnije pređašnjoj vezi sa komičarem Pitom Dejvidsonom.

- Kada te vide s nekim, a među vama i nije med i mleko, skoro da moraš da se trudiš da bude. Bude te sramota ako se brzo raskantate - pričala je Kim.

- Jedno sam naučila iz pređašnjeg iskustva (s Pitom Dejvidsonom), a to je da su me mediji naveli da mislim da smo mi ušli u neki baš ozbiljan odnos i to veoma brzo - objasnila je zatim.

U nastavku epizode, slavna Kim otkrila je da su je sa misterioznim "Fredom" spojili prijatelji, kao i da se sa njim viđa u svom omiljenom restoranu u Njujorku koji, na njenu sreću, ima privatni separe. Dodala je da je upravo tamo odlazila i sa Dejvidsonom.

- Išla sam tamo na tajne večere s Pitom. On je sad verovatno u fazonu: "Znam šta izvodi."

(Telegraf.rs)

Video: Kim Kardašijan pokazala bajkovitu novogodišnju atmosferu, sve je u skupocenoj bež boji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znači

    8. jun 2023 | 23:46

    restorani u koje je išla sa bivšim su zabranjeni za sadašnjeg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA