Vreme čitanja: oko 2 min.

Šon Pen uhvaćen sa 20 godina mlađom devojkom: Holivudski glumac uživa sa Olgom u Rimu

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Šon Pen sa devojkom Foto: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Šon Pen otputovao je sa svojom devojkom, glumicom Olgom Korotkovom na odmor u Italiju, a paparaci su ih uhvatili tokom šetnje Rimom.

On se nije ustručavao i uživao je grleći, ljubeći i mazeći svoju devojku u javnosti. Par je vreme provodio u šetnji, ali i u šopingu, a viđeni su kako obilaze luksuzne zlatare.

Oboje su izabrali ležerne, opuštene autfite. Šon je nosio farmerke i crnu, pamučnu majicu, kao i sportski kačket, dok se Olga opredelila za farmerke i belu atlet majicu, crni kožni kaiš i crnu torbu.

Podsetimo, par je prvi put viđen zajedno prošle nedelje na romantičnoj večeri u Malibuu, a ovim izlaskom potvrdili su svoju ljubav.

Nije poznato kada su otpočeli svoju romansu ni koliko se dugo poznaju, ali strani mediji nagađaju da je reč o svežoj vezi, s obzirom da je glumac u januaru viđen u Los Anđelesu na sastanku sa 33-godišnjom Tarkom Rasel.

No, čini se da slavni 62-godišnjak uživa u novoj ljubavi, te da su oboje na sedmom nebu. On je, inače, od Olge stariji tačno 20 godina, a ova brineta se takođe bavi glumom i najpoznatija je po ulogama u filmovima "Le bonheur" iz 2013, "Banking District" iz 2017. i "Blast" iz 2021. godine.

Podsetimo, Šon se prošle godine razveo od 32-godišnje Lejle Džordž, koja je od njegove ćerke Dilan starija samo nekoliko meseci. Par je bio zajedno od 2016. godine, a na ludi kamen stali su 2020. godine, ali nisu dugo opstali u bračnim vodama. Pen je svojevremeno priznao da je on taj koji je kriv za razvod.

- Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme. Ja sam z*****o brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je. Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku - rekao je Pen u intervjuu za "Hollywood Authentic" prošle godine, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

(Telegraf.rs)

Video: Šarliz se ne seća da je htela da se uda za Šona Pena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA