Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv frontmena "Ramštajna", više žena ga optužilo za seksualno uznemiravanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačev menadžer se još uvek nije oglasio, a Til je ranije za AFP izjavio kako su ove tvrdnje neistinite

  • 0
Rammstein Ramštajn Till Lindemann Foto: Gonzales Photo/Thomas Rungstrom / Avalon / Profimedia

Tužilaštvo u Berlinu pokrenulo je istragu protiv frontmena benda "Ramštajn", Tila Lindemana, nakon što ga je nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

Pevačev menadžer se još uvek nije oglasio, a Til je ranije za AFP izjavio kako su ove tvrdnje neistinite.

Krajem prošlog meseca Šelbi Lin objavila je da ju je Alena Makeeva, koja se predstavila kao kasting direktorka, pozvala u VIP deo na koncertu Ramštajna u Litvaniji. Šelbi tvrdi da ju je nakon koncerta odvela iza bine, gde joj je Lindeman prišao i pitao da imaju seks. Nakon što ga je odbila, besno je reagovao.

Šelbi je takođe navela da se, nakon što je popila piće, osećala drogirano, ali je kasnije objavila da test urina nije pokazao znakove intoksikacije.

- Želela bih da razjasnim. Til me nije dodirivao. Prihvatio je da ne želim imati seks sa njim. Nikada nisam tvrdila da me je silovao - saopštila je.

Nakon nje, javilo se još nekoliko žena. Jedna od njih, koja se predstavila kao Kaja R., rekla je da ju je 2019. godine, nakon koncerta Ramštajna u Beču, neko pozvao na zabavu.

Kako je istakla, "mnogo je popila i onesvestila se".

Navela da je da je videla Lindemana na njoj kada se probudila i da je shvatila da ju je silovao. Dodala je da ju je pitao želi li da prestane i tvrdi da nije razumela šta se dešava, te da je on na kraju otišao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA