≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Kostner ne može da iseli bivšu ženu iz vile od 145 miliona dolara, iako joj nudi čitavo bogatstvo

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se venčali 2004. godine, Kristin je pristala da napusti domove, u slučaju da se razvedu

  • 2
Kevin Kostner Foto: Kobra

Holivudski glumac Kevin Kostner (68) podneo je sudu dokumenta u kojima traži da njegova bivša supruga Kristin Baumgartner (49) napusti njegov dom, u skladu s njihovim predbračnim ugovorom, piše Daily Mail.

Slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Kristin podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće. Kostner je na sudu izjavio kako veruje da je ona ostala u kući da bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je postavila nakon razlaza.

Glumac je navodno bivšoj supruzi predbračnim ugovorom već osigurao 1,45 miliona dolara, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mesta stanovanja. Takođe, na sudu je istakao da je spreman i na još "finansijskog angažmana", ako će to pomoći da Kristin konačno napusti kuću i odseli se sa imanja.

U sudskim dokumentima navodi se kako je Kevin spreman da plaća 30.000 dolara za izdržavanje deteta i najam kuće, ali i da će joj platiti još 10.000 dolara za troškove selidbe.

On je u sudskoj dokumentaciji izjavio da je jedini vlasnik tri porodične kuće. Prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se venčali 2004. godine, Kristin je pristala da napusti domove, u slučaju da se razvedu.

Inače, Kevin Kostner raspolaže sa velikim brojem nekretnina, a kompleks iz kog Kristin ne želi da ode smešten je na vrhu litice i ima pogled na okean, ali zbog porodičnih obaveza i svoje kuće u Aspenu, nikada nije stigao preurediti mesto.

Kevin ima i ranč u Aspenu, koji se prostire na 160 hektara i uključuje dva jezera. Imanje uključuje tri odvojene kuće sa osam kupaonica i 12 spavaćih soba, sa kapacitetom za čak 34 gosta. Takođe, Kevin je krajem januara omogućio iznajmljivanje imanja, poznatog kao Dunbar Ranch, za 36.000 dolara za noć.

Podsetimo, veza Kristin i Kevina počela je 1998. godine, a zavete su razmenili ranču 2004.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA