Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba iz "Čuvara plaže" imala je svet pod nogama, pa upala u kandže droge: Kažu da sada liči na vanzemaljca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Retko ko je znao da se mlada glumica odala porocima

  • 0
Čuvari plaže, Yasmine Bleeth Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Glumica Jasmin Blit bila je zvezda čuvene serije "Čuvari plaže", te su joj mnogi predviđali neverovarnu karijeru, ali zbog zavisnosti od droge, sve je palo u vodu,

Naime, činilo se da je Jasmin imala sve, lepotu sa naslovnih strana, telo kao "dar od Boga", slavu i uspešnu karijeru, međutim retko ko je znao da se mlada glumica odala porocima, te u je droga uzela pod svoje.

Jasmin je sedam godina zaredom proglašena za najpešu glumicu, izlazila je sa najslavnijim glumcima, njen život bio je san mnogih, ali zbog zavisnosti dobila je otkaz u popularnoj seriji.

Ipak, Jasnim je otišla na rehabilitaciju, gde je upoznala svog budućeg muža, koji je u to vreme bio vlasnik striptiz kluba.

Da je droga ostavila trag na njoj govori i to da je danas fizički potpuno drugačija. Kako je glumica istakla, prijatelji su joj više puta rekli da liči na vanzemaljca, ali ne zato što je napunila 55 godina, već upravo zbog narkotika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA