Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "Beverli Hilsa" potresnim videom pred operaciju tumora na mozgu uzdrmala svet: Ovako može izgledati rak

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Pokušavala sam da budem hrabra, ali sam se skamenila - napisala je ona

  • 1
Shannen Doherty Foto: Jaimie Trueblood/The CW Network / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Šanen Doherti najpoznatija je po ulogama u serijama Čari i Beverli Hils, a zbog zdravstvenih problema povukla se sa javne scene.

Naime, Šanen je 2015. godina dijagnostikovan kancer dojke, a samo godinu dana kasnije bolest se proširila na njene limfne čvorove. Glumica se podvrgla mastektomiji, međutim, rak se ponovo vratio, a ovaj put zahvatio je i mozak.

Glumica je objavila video koji je usnimila tik pred operaciju.

- 16. januara 2023. Hirurgija. Trebali su mi ukloniti tumor na mozgu i napraviti biopsiju. Pokušavala sam da budem hrabra, ali sam se skamenila - napisala je na Instagramu u videu lepa glumica.

- Strah je bio veliki. Plašili su me mogući loši ishodi, bojala sam se da više neću videti mamu. Ovako može izgledati rak - napisala je glumica u opisu objave.

Glumica je video objavila nekoliko dana nakon što je otkrila da joj se rak proširio.

- 5. jaunar CT je pokazao metastaze u mom mozgu. 12. januaraa održana je prva runda zračenja. Moj strah je tu sa razlogom. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Srećna sam jer imam sjajne doktore poput dr. Amina Mirahdija i neverovatne tehničare. Ali taj strah od svega - poručila je nedavno na društvenim mrežama.

Snimak pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA