≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Napadnuta pevačica se deklariše kao "100% Albanka": Roditelji izbegli pa živeli u crkvi, ovo je njihova priča

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ava je prvi veliku uspeh zabeležila  2018. godine kada je objavila pesmu "Sweet but Psycho" koja je vrlo brzo postala planetarno popularni hit

  • 3
Ava Max Printskrin: twitter/intomattyou, Foto: Tanjug/AP

Pevačicu Avu Maks, za sada nepozanti muškarac udario je u glavu i tom prilikom joj povredio oko.

Naime, pre samo par dana njena koleginica Bebe Rexha pogođena je telefonom u glavu, te je doživela sličan napad, a ono što ih povezuje takođe jeste da su obe Albanke koje su izgradile karijere u Americi.

Ava se može pohvaliti vrtoglavim uspehom, te njene pesme beleže brojne preglede, a ona se deklariše kao "100 odsto Albanka".

Pevačica je rođena u Milvokiju, SAD, dok su njeni roditelji poreklom iz Sarande, ali su devedesetih godina emigrirali u Ameriku.

Ava je prvi veliku uspeh zabeležila  2018. godine kada je objavila pesmu "Sweet but Psycho" koja je vrlo brzo postala planetarno popularni hit. Već prvog meseca nakon objavljivanja, ova numera završila je na prvo mesto top listi u više od 26 zemalja uključujući Austriju, Nemačku, Veliku Britaniju i Australiju.

Ipak u životu mlade pevačice nisu uvek "cvetale ruže" te je jednom prilikom priznala je prežovela pokušaj silovanja. Naime, njen producent ju je odveo u sobu, nakon čega ju je zaključao unutra i pokušao da stupi u seksualne odnose sa njom. Kako je pevačica istakla, pukom srećom je uspela da pobegne iz sobe, da bi je on kasnije nagovarao da je previše mlada i da je ceo dogašaj nesporazum.

Roditelji američe zvezde takođe nisu imali lak put. Oni su se iz Albanije 90-ih preselili u Pariz gde su godinu dana živeli u crkvi. Iako su se mučili, pevačica je rekla da je taj period poseban za njih, a nešto kasnije sreća im se osmehnula te im je jedna žena pomogla da stignu do Amerike, gd eje ona kasnije i rođena.

- Otišli su u Ameriku bez novca, nisu znali ni jezik. Bilo je veoma teško za njih. Sećam se da sam ih gledala dok sam odrastala, radili su po 3 posla. Kada se setim toga, osečam se veoma srećno što danas radim ovako nešto".

Ava je i sama priznala da se nije uvek osećala dobrodošlo u Americi.

- Često sam se osećala odbačeno zato što sam Albanka, pogotovo kada sam bila u severnoj Karolini. Ipak vremenom sam shvatila da moram sama da srvorim svoj put.

Fanovi Ave Maks njen muzički stil često porede sa Lejdi Gagom, a sama pevačica priznala je da bi jednog dana volela da snimi duet sa pomenutom zvezdom. Pevačica planira da objavi svoj debi album, a muzički kritičari joj predviđaju uspešnu karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21. jun 2023 | 16:33

    Od cega su izbegli samo to zelim da znam , cela srbija i jugoslavija odvajala pare za razvoj kosova i razmnozavanje albanskih bubasvaba …. Vestacka nacija i proklet narod

  • Dragan

    21. jun 2023 | 14:37

    Ko je doticna ANALbanka?

  • Nikad za nju cuo nisam

    21. jun 2023 | 14:35

    I ne zelim o njima da cujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA