Vreme čitanja: oko 1 min.

Publika razočarana novim nastavkom serije "Seks i Grad": Evo koja glumica je najgori lik

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako mnogi tvrde, druga sezona ima brojne nedostatke i uopšte se ne dotiču zamerki publike

  • 0
Serija "And just like that...", novi "Seks i grad" Printskrin: Youtube/HBO Max

Ljubitelji serije "Seks i Grad" željno su ičekivali novu sezonu, a ako je verovati kritikama, mnogi su razočarani.

Kako mnogi tvrde, druga sezona ima brojne nedostatke i uopšte se ne dotiču zamerki publike. Evo šta ljudi misle.

"Nespretna, neubedljiva i samo sporadično smešna, serija ostaje neka vrsta striminga Frankenštajna, odnosno spoj nespojivih fenomena i situacija."

Dok se u prvoj sezoni Keri (Sara Džesika Parker) borila sa tugom nakon iznenadne smrti svog muža, u drugoj je bilo malo lakše, otkrivajući znatno manje drame iz njenog daljeg života.

Različiti podzapleti se, u međuvremenu, kreću od dosadnih i ravnih do onih koje izazivaju jezu, a najgora je i dalje veza između Mirande (Sintija Nikson) i Čea (Sara Ramirez), koji ulaze u novu fazu krize od raskida do slatkastog mirenja tokom snimanja TV pilota zasnovanog na Čeinom životu.

Miranda je težak lik u ovoj sezoni, ona je kombinacija koja ne proizvodi vatromet, već neprekidan kap zamora. Novije prateće "igračice", Nikol Ari Parker (kao Lisa), Sarita Čudhuri (Seema) i Karen Pitman (Nia), malo su se razvile, ali su i dalje slabo napisane i još uvek pate od toga da se osećaju kao dodaci svojim prijateljima, diverzifikujući seriju, ali samo delimično popunjavajući prazninu koju je ostavilo odsustvo Samante, tj. Kim Katral, piše CNN.

Sve u svemu, publici je i dalje drago da je bar deo družine na okupu - i ako ništa, ova sezona će biti dobra za popunjavanje vremena tokom ovih nadolazećih vrelih dana.

(Telegraf.rs)

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA