Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačicu albanskog porekla čuvaju sa svih strana nakon napada, ima i štitnike za oči: Pojavio se snimak

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak njenog nastupa pojavio se i na društvenoj mreži Instagram i momentalno je počeo da se deli dalje

  • 4
Bebe Rexha Bebe Rexha / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica albanskog porekla, Bebe Rexha, nije rizikovala tokom pretposlednjeg nastupa tokom svoje turneje po Americi.

Pevačica, koja je povređena kada ju je obožavatelj gađao mobilnim telefonom prošlog meseca, nosila je zaštitne naočare, zbog čega je izgledala kao superheroj, dok je izlazila na scenu u Los Anđelesu u petak uveče.

Bebe se pojavila na bini noseći blještavo plavo-crni ogrtač u kom je pokazala svoje bujne obline, a imala je i duboki dekolte u obliku srca.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели sara@beberexha ❤️❤️ (@sarah_beberexha)

Sve to je začinila sa svetlucavim gornjim delom i korsetom sa satenskim pantalonama i rukavicama ukrašenim kamenčićima.

Dok je pevačica albanskog porekla pevala i plesala, obezbeđenje je postavljeno van vidokruga u slučaju da neko izađe iz reda, prema posmatračima, piše "Dailymail".

Snimak njenog nastupa pojavio se i na društvenoj mreži Instagram i momentalno je počeo da se deli dalje.

Podsetimo, nedavno se na nastupu Bebe Rexhe, američke pevačice albanskog porekla, desio incident, kada je pogođena telefonom u glavu, nakon čega je morala na ušivanje.

Nastup je prekinut, ona je dobila tri kopče, a snimak stravičnog napada obišao je svet.

U trenutku odigravanja incidenta Bebe se kretala ka publici simulirajući rukama dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije, kada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod.

Pevačici su pritrčali da pomognu ljudi iz tima ne shvatajući šta se dešava budući da se sve odigralo brzinom svetlosti.

Njujorške vlasti su potvrdile za "Daily Mail" da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bebe Rexhu 18. juna na koncertnom prostoru Pier 17 na Menhetnu u Njujorku.

Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni pogodivši je pravo u lice.

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malvanja nije samo priznao da je bacio telefon već je takođe izjavio i da "mu je bilo zabavno da to uradi".

Trenutno, Malvanja je u policijskom pritvoru i optužen je 19. juna.

Malvanja se suočava sa dve optužbe za napad, jednom optužbom za teško uznemiravanje, jednom optužbom za pokušaj napada i jednom optužbom za uznemiravanje. Pred sudom će se naći 31. jula.

Nakon incidenta se ispostavilo da je Nikolas njen veliki fan, a iako je još uvek nejasno zašto je napadač napao Bebe Redžu, pretpostavlja se da je želeo da je spreči da siđe sa bine na kratku pauzu, dok je bila preblizu bini publike, a pojedini strani mediji su preneli i da je mladić samo želeo da joj "baci telefon da se slika".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA