Vreme čitanja: oko 1 min.

Milioni znaju ovog čoveka: Glumio je dečaka u jednom od najboljih filmova svih vremena, a ovako izgleda danas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hamfris sada ima 39 godina i zapravo je imao potpuno istu karijeru kao i njegov filmski lik: postao je vojnik

  • 0
Majkl Hamfris Printskrin: Instagram/michaelconnerhumphreys

Usko lice i fiksni izgled. Pa, prepoznajete li ga? Kladim se da ne možete da se setite ničega o ovom čoveku. Vi ga poznajete, ali ne kao odraslog čoveka.

U pitanju je Majkl Hamfris, a te davne 1994. gledali su ga milioni širom sveta na bioskopskim ekranima. Majkl je tada imao samo osam godina.

Da, to je mali Forest Gamp! Hamfris sada ima 39 godina i zapravo je imao potpuno istu karijeru kao i njegov filmski lik: postao je vojnik.

Znate ovu scenu iz filma: Forest i Dženi u školskom autobusu. Dečaka koji je malo zaostajao niko nije hteo pored njih. Dženi nije smetala i postala mu je najbolja drugarica.

Majkl Hamfriz je služio četiri godine u američkoj vojsci. Svoj filmski identitet uspeo je da sačuva u tajnosti od svojih drugova samo dve nedelje. Onda je pala kiša izreka Foresta Gampa. I naravno dobio je nadimak Gump.

Danas, zvezda Forresta ima diplomu iz međunarodnih odnosa i voleo bi da glumi u špijunskom filmu. San bi bio uloga Bondovog negativca.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA