Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće vam biti dobro kad vidite telo Salme Hajek u bikiniju u 57. godini: "Srećan vam ovaj dan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne, ovo nije slika iz mladosti

  • 0
Salma Hayek, Selma Hajek Foto: Instagram/salmahayek

Salma Hajek (56) tiha je patnja mnogih muškaraca širom planete, a nije ni čudo s obzirom na to da ova vatrena glumica izgleda zanosno i u šestoj deceniji.

To je još jednom dokazala objavivši na svom Instagram profilu fotografiju u bikiniju, ali ne onu iz mladosti, već najsvežiju.

- Srećan Nacionalni dan bikinija! Možete li da verujete da bikini postoji tek 77 godina?! Nadajmo se da ih neće zabraniti - napisala je glumica, naglasivši u heštegu da fotografija nije stara, već nova.

Podsetimo, Salma je jedna od najbogatijih žena na svetu, budući da je Fransoa Anri Pino, francuski mijarder iz najbogatije francuske porodice, od 2009. je u braku sa glumicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Uprkos tome što je deo jedne od najuticajnijih porodica u Francuskoj, Pinoa su počeli da primećuju i van modne industrije tek nakon objave veze sa holivudskom glumicom 2007.

Nakon što su se venčali u Parizu,u Veneciji su obnovili zavete u Veneciji i priredili još jednu zabavu. Pino je 2018. iznenadio Salmu još jednom obnovom zaveta na tropskom ostrvu Bora Bora.

Salma i Fransoa imaju zajedničku ćerku Valentinu.

(Telegraf.rs)

Video: Tara Simov podelila bajkoviti snimak bebe i prvog spavanja u svojoj sobici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA