Vreme čitanja: oko 2 min.

Heri Stajls pogođen oštrim predmetom u glavu na koncertu u Beču: Pevač se savio od bola i prekinuo nastup

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bizarni trend se nastavlja

  • 0
Heri Stajls Printskrin: Instagram/harryloustan1

Planetarno popularni pevač Heri Stajls, bivši član popularnog boj benda "One Direction", pogođen je u glavu tokom koncerta u Beču.

Na društvenim mrežama počeo je da kruži snimak na kom vidimo da, dok se Hari kreće po sceni, oštri predmet proleće i udara ga u glavu, pored oka.

Pevač se nakon udarca savio od bola, a lice je istog momenta prekrio rukama. Po grimasi bismo rekli da ga je ovo i te kako zabolelo.

Kako pišu fanovi, Heri je na kratko prekinuo koncert, a kada mu je bilo bolje, nastavio je da peva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 💙💚🇮🇪💛❤️ ×͜× (@harryloustan1)

Podsetimo, bizarni trend gađanja izvođača počeo je na koncertu pevačice albanskog porekla Bebe Rexhe, koja je od strane jednog fana pogođena telefonom u glavu nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć. Ubrzo je pokrenuta i istraga a policija je samo dva dana kasnije uhapsila Nikolasa Malvanja koji je priznapo da je gađao pevačicu te da je mislio da će to biti "zabavno".

Nažalost, Nikolas je ovim činom samo pokrenuo trend te je samo par dana kasnije slična sudbina dočekala i Avu Max kada je jedan dečko ih publike skočio na binu i ošamario je.

Nakon incidenta, Ava je nastavila nastup iako je zadobila povrede na licu, a na jednom snimku se vidi kako se pevačica drži za glavu.

Bizarna scena viđena je i na koncertu velike zvezde Pink koju je fan gađao pepelom svoje pokojne majke što je izazvalo šok kod pevačice. Naime, dok je pevala neko iz publike bacio je na nju kesu sa pepelom koji je pevačica samo sklonila na ivicu bine.

I popularni reper Drejk doživeo je neprijatnost, kada ga je na koncertu u Čikagu fan gađao telefonom.

Drejk je čak pokušao da uhvati uređaj koji ga je pogodio u ruku, ali nije uspeo. Srećom, tom prilikom nije bio povređen.

Ovaj "trend" brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo na muzičkom festivalu "Music week", koji je održan na Ušću, a koji je okupio je veliki broj mladih izvođača, ali i publike.

Većina izvođača tokom sve tri večeri bila je izložena jezivim napadima, a kupljeni su mnoge izvođače gađali flašama, drvećem i drugim predmetima.

Vojaža su tokom prve večeri okupljeni u prvim redovima pogodili flašom u glavu dok je najavljivao novi projekat, ali je mladi pevač ignorisao neprijatnu situaciju i nastavio svoj nastup.

Breskvica je takođe jedna od mnogih koji su doživeli neprijatnost. Pevačicu su gađali flašama, drvetom, a poleteo je i sat ka njenoj glavi. Snimak na kom se vidi kako je drvo pogađa u glavu nakon čega nastavlja da peva postao je viralan na mrežama a mnogobrojni korisnici osudili su ovaj čin.

Ništa bolje nije prošla ni Ema Radujko koja je doživela linč samo zato što se osmelila da podrži LGBTQ+ populaciju. Iz publike su se čuli sramni povici ali su poletele i flaše ka njoj.

Pored navedenih, i ostali izvođači su bili meta razjarene publike pa su tako gađani i Senida, Nući, Teodora Džehverović, te grupa Crni Cerak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA