Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler i bivša "spajsica" se rasipaju: Dejvid i Viktorija Bekam potrošili 2.200 evra na večeri u Majamiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvoje su viđeni kako večeraju u luksuznom LPM restoranu i baru u Brikel četvrti, a izvor tvrdi da su potrošili pozamašan iznos

  • 3
Viktorija i Dejvid Bekam Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedan od najpoznatijih holivudskigh parova Viktorija i Dejvid Bekam ne štede kada su u pitanju putovanja, žurke, garderoba, ali ni izlasci.

Fudbaler i bivša "spajsica" potrošili su preko 2200 erva na večeri u Majamiju, piše Page Six.

Njih dvoje su viđeni kako večeraju u luksuznom LPM restoranu i baru u Brikel četvrti, a izvor tvrdi da su potrošili pozamašan iznos.

Ipak, taj iznos nisu potrošili sami, već su bili u društvu još dva gosta. A navodno su jeli salatu endiviju, salatu od kukuruza i nara, testeninu arabiata rigatoni, ribe lubina i crvenog snapera....

Račun je iznosio 1676 evra, a kako je uključivao još 20 posto napojnice, odnosno 334 eura i 180 eura poreza, pa se popeo na 2200 eura.

Ne zna se jesu li Bekhamovi ostavili dodatnu napojnicu, ali izvor tvrdi da su i oni i njihovi prijatelji bili jako ljubazni prema konobarima.

Izvor kaže da je konobarica načula razgovor kako se brinu zbog njenog izgleda jer je radila ceo dan napolju, a visoka je vlažnost.

Inače, Bekamovi su imali VIP tretman u restoranu tako što su ušli i izašli na zadnji izlaz, a večerali su iza privatnog zida kako bi mogli uživati u miru, piše Jutarnji.hr.

Čini se da je LPM restoran jedan od omiljenih ovom paru jer su u njemu večerali i i 2021. godine kada je račun iznosio 332 eura, a ostavili su 108 eura napojnice.

Luksuzni restorani i kupovine nisu ništa novo za ovaj par koji je navodno zajedno bogat 450 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana nije propustila Formulu 1: Najzgodnija Hrvatica plenila u Majamiju uz svetski džet-set

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    13. jul 2023 | 20:21

    To je stvarno gospoda. Kad su dolazili na Sveti Stefan svakoga od osoblja su castili i on se sa svima koji su bili prisutni rukovao i zahvalio. Pre ljubazni i uopste nisu zahtjevni kako su tada medije prenijele.

  • ...

    13. jul 2023 | 21:38

    Cuj rasipa se a imaju milijardu.To je kao nama 2 dinara druze.

  • Vodolijax

    13. jul 2023 | 20:40

    Ručkali kukuruz salatu...........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA