Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubijen poznati di-džej! Upucali ga kad je odbio da nastavi da pušta muziku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoze je izvučen iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro. Tu je ubijen iz vatrenog oružja

  • 0
Mario DJ, Mario Duarte DJ Foto: Instagram/marioduartedj

Muzičar Hoze Mario Duarte, poznat kao Mario di-džej ubijen je u nedelju u Pirapetingi, u Brazilu, kada je odbio da nastavi da pušta muziku u Baru do Branco, piše The Sun.

Mario je prvo preko svog Instagrama pozvao ljude u pomenuti bar uz obećanje da će "svirati samo najbolje", ali se žurka završila tragično po njega.

U trenutku kada je Mario rešio da završi sa puštanjem muzike, grupa muškaraca je počela da ga muči da nastavi da je pušta.

Svedoci su ispričali da je banda počela da se svađa sa di-džejem, pre nego što je on krenuo kući. Po povratku na svoje imanje u Santo Antonio de Padovi, najmanje dvojica muškaraca su ga pratila pre nego što su ga iz mraka napali.

Hoze je izvučen iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro. Tu je ubijen iz vatrenog oružja.

Nekoliko ljudi koji su bili prisutni na žurki identifikovali su jednog od osumnjičenih. policiji su rekli i da ih je čovek upozorio da će ih ubiti ako se usude da ga prijave.

Osumnjičeni je pobegao prema Minasu, ali su ga policajci uhapsili u Estrela Dalvi. Priveden je i jedan od njegovih drugara koji se krio na istoj adresi.

Policija je kasnije saopštila da je treći muškarac uhapšen u vezi sa ubistvom na nepoznatoj lokaciji, a istraga se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivni snimak: Saša Matić ulazi u vili koju je kupio u Perastu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA