Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestra Selin Dion otkrila kako se pevačica oseća: "Mislim da joj uglavnom treba odmor"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srce i telo pokušavaju da nešto kažu i to treba slušati", rekla je Klaudet

  • 0

Sestra Selin Dion (55), Klaudet Dion podelila je s javnošću informacije o zdravstvenom stanju pevačice. Umetnica se bori sa neurološkim poremećajem, odnosno sindromom ukočenosti koji pogađa jednog od milion ljudi.

To je neurološki poremećaj koji dovodi do ukočenosti mišića. Bolest zaključava telo u položaj iz kojeg se osoba ne može pomeriti.

- Ne možemo da pronađemo lek koji deluje, ali nada je važna. Iskreno, mislim da joj uglavnom treba odmor. Ona uvek ide iznad proseka prilikom nastupa, uvek se trudi da bude najbolja u svojoj igri. Srce i telo pokušavaju da nešto kažu i to treba slušati. - rekla je sestra za francuske medije, prenosi Dejli Mejl.

Ona je izjavila da slušaju savete doktora i da pokušavaju da pronađu rešenje za ovu neizlečivu bolest.

- Ona želi da nastupa, to joj je urođeno i disciplinovana je u svim segmentima. Kada nazovem Selin i ona je zauzeta, razgovaram sa svojom sestrom Lindom koja živi s njom i kaže mi da naporno radi.

Muzička zvezda je još u decembru otkazala planirane nastupe, nakon što je javno rekla da joj je dijagnostikovan poremećaj poznat kao sindrom ukočene osobe.

(Telegraf.rs)

Video: Ostavite me na miru! Selin Dion odgovorila na spekulacuije o vezi sa mlađim muškarcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA