Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojke širom sveta "odlepile" za čovekom koji čuva Bijonse: Zbog jednog snimka postao je viralan na mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zgodni telohranitelj bavi se i bodibildingom, u čemu je veoma uspešan

  • 1
Beyonce, Bijonse Bijonse/Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Devojke širom sveta poludele su za atraktivnim telohraniteljem popularne pevačice Bijonse.

Tokom aktuelne "Renaissance" turneje, publika je imala priliku da uz rnb zvezdu vidi kršnog muškarca koji je čuva, a ubrzo se saznao i njegov identitet.

Reč je o bodibilderu Džejmsu Plazi, koji je postao viralan na društvenim mrežama nakon što je neko od fanova iz publike objavio njegovu reakciju na Bijonsinu pesmu "Energy".

Na snimku se vidi kako se publika utiša kada pevačica izgovori: "Mute", a telohranitelj se misteriozno nasmeši, što je mnoge dame iz prvih redova "bacilo u trans".

Iako je, zbog prirode posla kojim se bavi, meta brojnih paparaca, Džejms ne voli popularnost, pa je profil na društvenoj mreži Instagram nedavno zaključao.

- Voleo bih da se takmičim ove godine, ali ću zbog posla biti odsutan veći deo godine, pa će to ipak morati da pričeka - napisao je bodibilder na Instagramu samo nekoliko dana pre početka Bijonsine turneje.

Sada kada je njegov profil "iskopan", internetom se masovno dele Džejmsove fotografije bez majice, a kada je primetio da se u medijima piše o njemu, telohranitelj je rešio da zaključa profil, što je razočaralo mnoge koji su uživali u njegovim objavama.

(Telegraf.rs)

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA