Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejti Peri i Orlando Blum moraju na sud: Američki veteran ih tužio zbog kuće u Santa Barbari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Američka pevačica i glumac idu na suđenje s 83-godišnjim veteranom koji tvrdi da je paru prodao svoju kuću u Santa Barbari dok je bio "nezdravog uma"

  • 0
Katy Perry, Kejti Peri, Orlando Blum, Orlando Bloom Foto: Tanjug/AP

Američki veteran Karl Vestkot tužio je Keti Peri i njenog supruga Orlanda Bluma zbog rezidencije od 15 miliona dolara koju navodno nije želeo da proda. 

Američka pevačica i glumac idu na suđenje s 83-godišnjim veteranom koji tvrdi da je paru prodao svoju kuću u Santa Barbari dok je bio "nezdravog uma", prenosi Daily Mail.

On tvrdi da je u tom periodu bio pod dejstvom opijata i lekova protiv bolova nakon teške operacije leđa.

Kada su efekti lekova protiv bolova prošli posle nekoliko dana, Vestkot, koji pati od Hantingtonove bolesti, tvrdi da je shvatio šta je potpisao i da je raskinuo ugovor.

Međutim, advokat slavnog para naveo je da se proces prodaje mora nastaviti i u suprotnom slučaju zapretio tužbom.

Vestkot se u kuću uselio samo dva meseca pre prodaje, a navodno ju je  kupio u maju 2020. godine, kako bi tu živeo do kraja života.

Sad zahteva poništenje ugovora jer "nije imao mentalne sposobnosti da razume prirodu i verovatne posledice", napominjući da nikad nije naveo popis svoje imovine ili razgovarao s agentom za nekretnine o prodaji rezidencije s osam spavaćih soba i 11 kupatila.

(Telegraf.rs)

Video: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA