≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Usred noći, u sumornom izdanju: Tužne slike Britni Spirs nakon što je potvrdila da se razvodi

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Više stvarno nisam mogla da izdržim bol - poručila je Britni u oglašavanju povodom razvoda

  • 6
Britney Spears, Britni Spirs, Sam Asghari, Sem Asgari Britni i Sem / Foto: Profimedia/VALERIE MACON/AFP

Britni Spirs fotorgafisana je prethodnog dana, 20. avgusta, u Oksnardu u Kaliforniji, što su njene prve fotografije nakon vesti da se posle 14 meseci braka razvodi od Sema Ašgarija.

Slavna pevačica usred noći je išla po hranu, u pratnji svog obezbeđenja.

Nosila je šorts i stari džemper koji je bio spušten na jedno rame, dok brushalter nije nosila, pa je delovala pomalo neuredno i sumorno.

Podsetimo, Britni i njen 12 godina mlađi partner imali su, kako je objavio Dejli mejl, veliku svađu oko glasina da je Spirsova imala vanbračnu aferu. Nakon toga je objavljena informacija kako je zahtev za razvod braka podneo fitnes trener, u sredu, a kako je objavio "Page Six", on navodno samo želi da izvuče novac od Spirsove.

Ona se na Instagramu oglasila o razvodu i to dok je đuskala. Uz to je napisala opširnu poruku i zahvalila se najbližima na podršci "koju je osetila telepatski", pa dodala da je prilično šokirana što je njenoj dugogodišnjoj ljubavi došao kraj.

- Kao što svi znate, Sem i ja više nismo zajedno. Biti sa nekim šest godina, koliko je to, malo sam šokirana, ali... Nisam ovde da se objašnjavam, iskreno, nikoga se ovo ne tiče. Više stvarno nisam mogla da izdržim bol. Telepatski, nekako, stižu do mene poruke prijatelja, podrška koja topi moje srce i zahvalna sam vam na tome. Dugo sam bila jaka ovde, sve se činilo savršeno, ali daleko je to od istine. Mislim da svi to znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije, suze, to kako se zaista osećam, ali iz nekog razloga, uvek sam skrivala to - poručila je.


- Ako nisam bila "tatina ratnica", slali bi me na razna mesta, da me doktori "popravljaju"! A tada vam je porodica najpotrebnija. Treba valjda da vas vole bezuslovno, a ne iz određenih razloga. Tako da, biću jaka, koliko mogu. U stvari, dobro sam. U svakom slučaju, sve najbolje i ne zaboravite da se smejete - zaključila je Britni.

(Telegraf.rs)

Video: Britni Spirs "prljavim" plesom pokazala čime raspolaže, pa završila na podu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    21. avgust 2023 | 09:59

    Meni ona deluje kao da ima teskih psihickih problema. Nije dzabe bila u psihijatrijskoj ustanovi. Tuzno

  • Maja

    21. avgust 2023 | 10:38

    Zao mi je ove zene ... prerano su je iskoristili za sou biznis i to nije pratilo njene zelje i sazrevanje ...sada su tu supljine koje ona pokusava da popuni ljudima ali ne uspeva ... pocevsi od oca , do emotivnih partnerq koji je iskoriscavaju ( posebno ovaj arapin koji je doziveo promociju i uzece znacajnu sumu novca puno viceu nego da je radio ) ... proklete pare od ljudi nalravi nakaze a druge unesrecuje jer oni nemaju licnost oni su hodajuci interes ... nikada nece znati da li je neko sa njima zbog njih samih ili iz interesa ... bogatstvo je osuda i robija ... apsurdno ali je tako .

  • Milan

    21. avgust 2023 | 10:32

    Vidi se da je tuzna, prosto joj tuga strci iz dzempera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA