≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako sada zaista izgleda bivša srpska snajka Adrijana Lima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adrijana je i dalje negovana i prelepa žena, neopterećena time što još uvek nije uspela da skine određeni višak kilograma koji joj je ostao nakon trećeg porođaja

  • 2
Premijera filma 'Indijana Džons i brojčanik sudbine' na Kanskom filmskom festivalu' Lima sa svojim partnerom / Foto: Tanjug/AP

Adrijana Lima (42) fotografisana je juče, 20. avgusta, na aerodromu u Sidneju, u društvu svog dečka Andrea Lemersa.

Nekadašnji Viktorijin anđeo uživa u ljubavi sa Lemersom, koji je prati dok završava obaveze koje ima kao FIFA ambasadorka na Svetskom prvenstvu za žene.

Lima je uslikana u širokim crnim pantalonama iznad članaka, crnom širokom duksu, sportskim patikama, sa rancem u rukama. Kosa joj je bila uredno isfenirana, dok na licu nije imala ni trag šminke.

Zahvaljujući tome svi su mogli da vide kako bivša srpska snajka sada zaista izgleda. Adrijana je i dalje negovana i prelepa žena, neopterećena time što još uvek nije uspela da skine određeni višak kilograma koji joj je ostao nakon trećeg porođaja.

(Telegraf.rs)

Video: Jarić snimio ćerke dok rade, devojčice delile karte za šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA