≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam videla koja je zemlja!" Albanka pevala ogrnuta srpskom zastavom, pa se izvinjavala i pravdala

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Čim sam napustila binu, shvatila sam da je to bila srpska zastava, a ne mađarska - pravdala se Rita

  • 13

Rita Ora brže-bolje se pravdala nakon koncerta, jer se u jednom trenutku ogrnula srpskom zastavom koju joj je dodao neko iz publike na SZIN festivalu u Mađarskoj, prošle noći.

Kako je rekla, "od osvetljenja nije videla koja zemlja je u pitanju".

- Prošle noći, dok sam pevala na SZIN Festivalu u Mađarskoj, iz publike mi je mlađi fan dao zastavu. Od svetla koje je išlo direktno u moje oči, nisam jasno videla koju zemlju zastava predstavlja. Čim sam napustila binu, shvatila sam da je to bila srpska zastava, a ne mađarska - pravdala se Rita.

- Poštujem sve svoje fanove iz svih zemalja, ali želim jasno da stavim do znanja da sam ja ponosna Albanka sa Kosova i da mi nije bila namera da uvredim ili uznemirim moje ljude ili moju porodicu - dodala je ona za lokalne medije u Mađarskoj.

Rita Ora je poznata po čestom pokazivanju dvoglavog orla u javnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Anastasije kao "gospođe Gudelj"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. avgust 2023 | 15:02

    Pjevala si pod zastavom tvojih predaka i najljepšoj zastavi da si ponosna nisi pjesmom se širi ljubav a ti širiš mržnju sa svojim dvoglavom orlušinom dno dna.

  • "Svi smo mi Srbi"-Baća

    27. avgust 2023 | 15:10

    Od korena ne možeš pobeći. Shvatiće to jednog dana i Hrvati i Muslimani iz Bosne i Raške oblasti. Milogorcima neka je prosto, njima nema pomoći.

  • Mr. Goldony

    27. avgust 2023 | 15:10

    Ponosna a ne živi tamo, gdje je tu ponos. Istovremeno to je bila Jugoslavija, koja je slala milijarde naših para da se gradi zaostalo Kosovo. Hoče li Rita da nam vrati te pare koje su napravile to ponosno Kosovo. Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA