Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Hari kakvog do sada niste videli: Opustio se na koncertu Bijonse, pa grlio i ljubio Megan naočigled svih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa njim i Megan bila je i Meganina majka Dorija

  • 0
princ Hari i Megan Markl Princ Hari i Megan Markl / Foto: Tanjug/AP

Princ Hari snimljen je na koncertu Bijonse sa suprugom Megan Markl.

Naime, na društvenoj mreži Tviter kruži snimak dok đuskaju uz hitove poznate pevačice, što je mnoge oduševilo.

Hari je, dok je Bijonse pevača hit "Love on Top", uhvatio suprugu i grlio je dok su bili u odvojenoj loži.

Inače, sa njim i Megan bila je i Meganina majka Dorija.

Podsetimo, britanska kraljevska porodica nastavlja da se distancira od Harija i Megan, a jedan od najšokantnijih dokaza pojavio se na njihovom zvaničnom sajtu, javlja "Daily Mail".

Biografije para stavljene na kraj stranice sa članovima porodice, pored princa Endrjua, dok Harijevo ime danima ne više prati naslov "Njegovo Kraljevsko Visočanstvo" na sajtu. Ukratko, on više nije princ.

Prema sporazumu palate sa bračnim parom 2020. godine, mogli su da zadrže prinčevske titule, ali ne i da ih koriste zvanično, jer više ne bi bili "radni članovi kraljevske porodice". U međuvremenu, svi su o Hariju govorili kao o princu, ali je palata odlučila da zvanično stavi tačku na to. Tada je pre nekoliko dana njegova titula nestala svuda na veb stranici i sada su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, jedine titule koje su im preostale, navedene kao članovi porodice pored vojvode i vojvotkinje od Glostera.

Prema rečima autora Ričarda Ficvilijamsa, koji je o tome govorio kao stručnjak za "MailOnLine", "promene pokazuju da se kraljevska porodica distancira od para, što moraju, iz očiglednih razloga, jer su nepredvidivi i na njih se ne može osloniti."

Sa Megan Markl ovo se desilo 2020. godine, kada je sajt kraljevske porodice prestao da je naziva Njenim Visočanstvom, odabravši titulu "vojvotkinja".

Na sajtu su ispravljene i druge greške, u okviru projekta koji je započet nakon Elizabetine smrti i traje do danas, skoro godinu dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA