≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Bi-Bi-Sija umrla u 35. godini: Nakon porođaja joj dijagnostikovan tumor mozga

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sa dubokom tugom objavljujemo smrt Medi Anholt, naše voljene ćerke, sestre, bliznakinje, prijateljice, supruge i majke, koja je napustila ovaj svet u sredu 13. septembra, u 35. godini - navela je porodica

  • 0
Maddy Anholt Foto: Davenport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda Bi-Bi-Sija Medi Anholt umrla je u 35. godini, sa tugom javljaju svetski mediji.

Smrt ambasadorke ženske pomoći objavljena je u sredu uveče, u postu koji je napisala njena porodica na svom profilu na "GoFundMe".

Medi je bolovala od retkog oblika tumora mozga koji joj je dijagnostikovan prošle godine, nakon rođenja ćerke Opal.

- Sa dubokom tugom objavljujemo smrt Medi Anholt, naše voljene ćerke, sestre, bliznakinje, prijateljice, supruge i majke, koja je napustila ovaj svet u sredu 13. septembra, u 35. godini - navela je porodica.

- Možda znate da je Medi ubrzo nakon rođenja njene neverovatne ćerke Opal prošle godine dijagnostikovan redak i agresivan oblik raka mozga. Ona je podnela operaciju i tretman koji je usledio sa zadivljujućom gracioznošću i hrabrošću, u pratnji svoje porodice i odanog supruga Bena na svakom koraku. Poslednje sedmice provela je u kući svojih roditelja, Sunflover House, okupana u ljubavi i smirenosti, uz zvuke prirode svuda okolo. Preplavljeni smo zahvalnošću brojnim prijateljima koji su nas podržavali svojom ljubavlju i molitvama tokom ovog teškog vremena, kao i nebrojenim medicinskim sestrama, lekarima i NHS u celini, koji su je tretirali sa nepogrešivim dostojanstvom i saosećanjem. Naročito želimo da se zahvalimo veličanstvenom timu u "Seaton Hospice at Home", koji su oličenje empatije, profesionalizma i ljubavi - saopštili su.

Medi je glumila u sitkomima na kanalima BBC, ITV i Channel 4, a bila je redovna gošća u emisiji "This Morning".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA