Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati jutjuber (28) umro nakon 80 dana provedenih u komi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalska zvezda doživela je ozbiljne povrede u sudaru koji se dogodio u Algarveu, a vatrogasci su morali da ga izvuku iz vozila

  • 0
Tijago Eugenio Printskrin: Instagram/ tiagoeugenio.oficial

Poznati portugalski jutjuber Tijago Eugenio preminuo je u 28. godini nakon 80 dana provedenih u komi, posle saobraćajne nezgode koju je doživeo.

Portugalska zvezda doživela je ozbiljne povrede u sudaru koji se dogodio u Algarveu, a vatrogasci su morali da ga izvuku iz vozila.

Hitno je prebačen u bolnicu u mestu Faro, gde je proveo 80 dana u komi na intenzivnoj nezi.

U četvrtak ujutru je preminuo, piše Daily Mail.

Njegova majka potvrdila je ovu vest i odala emotivnu počast "velikom ratniku" koji se borio 80 dana.

- Jedna od stvari za koju sam uvek molila Boga je da nikada neću morati da prolazim kroz ovakav bol. Želim da vas obavestim da je moja ljubav, moj Tijago, otišao jutros. Borio se 80 dana. Veliki ratnik, ali Bog je tako hteo. Mogu to prihvatiti samo sa ogromnim bolom koji mi uništava srce. Majka ti samo želi da odeš u miru. Sigurno će te bake čekati, deo mene ide sa tobom. Voleću te zauvek. Jednog dana ćemo se sresti - napisala je ona.

Eugenio je rođen u Sao Bras Alportelu u regiji Algarve u Portugalu. Jutjub zvezda je postao kada je otvorionalog na pomenutoj platformi pre 4 godine gde je pričao o svom životu, kao i o tome kako se nosi s negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Imao je 161.000 pratilaca na Instagramu i 8.600 na jutjubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA