Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sat i po vremena uzima 5 miliona dolara: Džastin Timberlejk peva na otvaranju luks hotela, ovo su detalji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Timberlejk će zapevati na otvaranju 3.2 milijarde dolara vrednog hotela "5H Fontainebleau" u Nevadi 13. decembra

  • 2
Justin Timberlake, Džastin Timberlejk Foto: Tanjug/AP

Džastin Timberlejk napravio je dužu pauzu u muzičkoj karijeri, a sada se na scenu vraća na velika vrata. On će pevati na otvaranju 3,2 milijarde dolara vrednog hotela "5H Fontainebleau" u Las Vegasu sredinom decembra.

Bivši član grupe "NSync" nije nastupao uživo od 2019. godine, a sada će ponovo zapevati pred publikom u gradu svetlosti, piše The Sun.

Timberlejk će zapevati na otvaranju 3.2 milijarde dolara vrednog hotela "5H Fontainebleau" u Nevadi 13. decembra.

Koncertu će prisustvovati samo zvanice, a Džastin navodno već priprema dobro poznatu listu na kojoj će se naći njegovi najveći hitovi, poput "SexyBack", "Can’t Stop The Feeling!" i "Mirrors".

Navodno će za sat i po vremena nastupa zaraditi pet miliona dolara.

- Džastin Timberlejk je odabran kao najveća moguća zvezda za otvaranje ovog hotela s 3.644 sobe, koje stoje od 244 funti po noćenju. Hotel će imati 36 restorana i barova, velnes centar koji uključuje 44 sobe za tretmane, slanu sobu, sobu za inhalaciju lekovitim biljem i saunu - naveo je izvor.

- Šefovi hotela su van sebe što su uspeli da dogovore Timberlejkeov nastup, uvereni su da im je to najbolja moguća reklama - dodao je.

Podsetimo, muzičar je poslednji put nastupio uživo u aprilu 2019. godine u Konektikatu u okviru svoje turneje "The Man Of The Woods".

O Džastinovom povratku se već pričalo nakon što je udružio snage s pevačicom Nelli Furtado i producentom Timbalandom na pesmi "Keep Going Up", 16 godina nakon njihovog velikog hita "Give It To Me".

(Telegraf.rs)

Video: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA