Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično potvrđeno: Ovaj muzičar će nastupati na sledećem Superboulu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz NFL su podsetili da je Ašer osmostruki osvajač nagrade Gremi: "Ašer je ikona čija je muzika ostavila neizbrisiv trag"

  • 0
Usher, Ašer Foto: Profimedia/Lev Radin/Pacific Press/Sipa Press

Na poluvremenu finala NFL lige 58. Superboula, koji će se održati 11. februara 2024. godine u Las Vegasu, nastupiće američka pop zvezda Ašer.

Iz NFL su podsetili da je Ašer osmostruki osvajač nagrade Gremi: "Ašer je ikona čija je muzika ostavila neizbrisiv trag".

- Životna mi je želja konačno da prekrižim sa liste želja nastup na Supr Boulu. Jedva čekam da svetu donesem šou drugačiji od svega što su pre videli od mene. Hvala navijačima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se uskoro - rekao je Ašer, a objavio je NFL na svojim stranicama.

- Ašer je ikona čija je muzika ostavila neizbrisiv trag, ne možemo biti više uzbuđeni što će on biti predvodnik ovogodišnjeg Apple Music Super Bowl Halftime Showa - kazao je Set Dudovski, voditelj muzike NFL-a.

Od objavljivanja svog debi albuma 1994. godine, Ašer Rejmond Četvrti je prodao preko 80 miliona ploča širom sveta, popevši se na vrhove muzičkih lista i doneo kući osam Gremi nagrada, koje mnogi smatraju najprestižnijim nagradama u muzičkoj industriji.

Magazin Bilbord ga je proglasio drugim najuspešnijim umetnikom 2000-ih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA