≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Potresni kadrovi sa plaže: Gliser ubio repera dok je sa devojkom uživao u zalasku sunca

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ruski reper i njegova devojka iz Tajlanda pronađeni su mrtvi nakon što su ih propeleri glisera usmrtili dok su zajedno veslali u moru

  • 0

Ruski reper i njegova devojka iz Tajlanda pronađeni su mrtvi nakon što su ih propeleri glisera usmrtili dok su zajedno bili u moru.

Enrike Rakman (22) i njegova partnerka Narada Taichaisong (20) uživali su u romantičnom putovanju u Tian Plaža na idiličnom ostrvu Koh Larn u istočnom Tajlandu u ponedeljak popodne, 25. septembra.

Mladi par uronio je u vodu i ljubio se, a dok su plutali jedno pored drugog da bi se divili zalasku sunca, gliser je iznenada uleteo u plićak i udario ih. Lopatice propelera su prodrle kroz Naradino meso i pronađena je mrtva u vodi. Enrike, koji ima pesme na Spotifaju pod imenom "Mi Ca$a", takođe je pronađen. Naradino telo je pronađeno ubrzo nakon sudara, dok je telo Enrikea, iz Moskve, otkriveno u sredu ujutro, 27. septembra, na stenama udaljenim oko 70 metara.

Gliser operater Thavatchai Chomphuphuang (19), navodno je napustio lice mesta, ali je kasnije uhapšen i zadržan u pritvoru zbog sumnje da je izazvao smrt.

Prijatelji odali su počast Naradi, koja je prvi put srela Enrikea kada je bio na prošlom odmoru na Tajlandu. Ostali su u kontaktu preko društvenih mreža i on je stigao na odmor ponovo u avgustu. Imali su romantično bekstvo na ostrvu kada su ubijeni. Prijatelj Kanirat, 20, rekao je: „Učio sam u školi sa Naradom. Bila je najlepša u godini. Bila je tako srećna sve vreme i popularna. Svi smo tužni jer je to kao da izgubimo sestru, bila je tako ljubazna. Njena porodica je slomljena jer su izgubili ćerku.'

Pukovnik policije Thanaphong Phothi, načelnik policijske stanice grada Pataje, rekao je da su policajci primili dojavu oko 18 sati kada su šokirani meštani pronašli Naradu kako pluta licem nadole u vodi. Istraga je pokazala da je mladi par boravio u odmaralištu na ostrvu. Odjavili su se u ponedeljak ujutru i iznajmljenim motociklom otputovali do plaže Tian. Stvari para - uključujući telefone, sandale i sveske - pronađene su na ležaljkama na plaži. Osoblje u obližnjoj prodavnici za masažu reklo je policiji da su videli zaljubljeni par koji se kupa u 4 popodne. Potom je stigao gliser sa dva motora da pokupi turiste kako bi ih vratio na obalu obližnje Pataje. Posmatrači su rekli da je čamac nakratko zastao - navodno nakon što je udario par - a zatim je nastavio da juri. 

Svedok Tavan Namp (35), radnik, rekao je da je video par kako zajedno veslaju neposredno pre incidenta. Rekao je da su bili oko 15 metara od obale kada je gliser projurio pored njih.

"Nestali su iz vode nakon što je čamac prošao", rekao je.


Policija je saopštila da su joj propeleri odsekli desnu dojku, kao i nogu. Imala je rane na butini, ramenu, grudima i licu gde joj je bila poderana koža. Policijski pukovnik Thanaphong Phothi dodao je: „Ženino telo su pronašli ljudi na plaži nakon nesreće. Telo muškarca sada je otkriveno nakon pretresa od ponedeljka. Telo je potonulo i tokom olujnog nevremena, pa ga je odnela struja pre nego što je ponovo izronilo, zbog čega je trebalo dugo da se pronađe."

"Spasilačka ekipa je izvukla telo, koje je potom predato Institutu za sudsku medicinu za sveobuhvatnu obdukciju i formalnu identifikaciju. Rođaci žrtve su posetili lice mesta i potvrdili da telo pripada njenoj ćerki i njenom dečku Enrikeu Rakmanu iz Rusije. Osumnjičeni je zadržan u pritvoru zbog smrti. On će biti optužen da je bezobzirno upravljao čamcem izazvavši nečiju smrt i napustio mesto nesreće, jer je, verujemo, znao da je pre polaska udario dve žrtve"

Video ove neverovatne tragedije sa lica mesta pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva sudbina zbog prelepih kadrova: Turista pao sa litice i poginuo dok je snimao zalazak sunca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA