Vreme čitanja: oko 1 min.

Hteo neslano da se našali, pa dobio metak u grudi: Pojavio se snimak kada je upucan čuveni jutjuber

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak ovog događaja, za koji je sud u Virdžiniji presudio da Koli nije kriv, već da je upucao Kuka u samoodbrani

  • 1
Taner Kuk Printskrin: Twiter/ DKaplanFox5DC

Poznati jutjuber Taner Kuk (21) upucan je u aprilu ove godine u tržnom centru u Virdžiniji. Njega je ranio dostavljač hrane Alan Koli, jer ga je influener uznemiravao i pratio u stopu. 

Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak ovog događaja, za koji je sud u Virdžiniji presudio da Koli nije kriv, već da je upucao Kuka u samoodbrani.

Kuk je pratio mladića sve vreme mu gurajući telefon u lice, a iako ga je radnik tri puta zamolio da prestane, nije stao sa provokacijama.

Tada je, prema video snimku, Koli izvadio pištolj i ranio Kuka u grudi, nakon čega je završio u bolnici.

Inače, kako piše "Daily Mail", pucnjava je izazvala paniku među posetiocima tržnog centra koji su počeli da unezvereno trče mislećui da se radi o terorističkom napadu.

Ubrzo je reagovala i policija i uhapsila je Kolija. On je optužen za teško ranjavanje, upotrebu vatrenog oružja i korišćenje istog u tržnom centru.

Ali, dostavljač hrane ima dozvolu za nošenje oružja i proglašen je nevinim, odnosno da je pucao u samoodbrani.

On je proglašen krivim za korišćenje oružja u zgradi, ali će sudija verovatno saslušati argumente kako bi poništio i ovu odluku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    2. oktobar 2023 | 19:36

    Odakle dostavljacu hrane pistolj?? Kriv je za nedozvoljeno drzanje oruzja i ako nije on kriv onda bi svaki dan trebali milion pucnjava ovakvih da bude. Jel takvih dosadnika na svakom cosku ima kao taj youtuber. Ali ajde da ih pobijemo sve:(( glupost ziva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA