≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka dečaka (14) se slomila nakon priznanja da joj je sina silovala influenserka od 46 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena se izjasnila da nije kriva po dve tačke optužnice za težak seksualni odnos sa detetom mlađim od 16 godina

  • 2
Silueta muškarca kako plače, tuga, depresija,  sedi kod prozora, kontras emocije, emocija Foto: Shutterstock

Majka 14-godišnjeg dečaka doživela je emitvni slom nakon što je ispred sudije otkrila da joj je sin priznao da je silovan.

Kako je istakla, on je jedne noći došao do dnevne sobe, a nakon što joj je rekao da je napastvovan od strane influenserke koja ima 46 godina, počeo je nekontrolisano da plače.

- Bio je u dnevnoj sobi i odjednom je potpuno briznuo u plač. Nikada ga ranije nisam videla da tako plače. Stalno je ponavljao da ne razumem, a potom mi je otkrio da je silovan. Bio je potpuno van sebe - otkrila je majka influensera.

Sudija je potom majku zamolila da objasni da li joj je sin konkretno rekao da je silovan, ili je to njena reč.

- Rekao mi je da je silovan, baš tim rečima. Plakali smo satima - dodala je ona.

Žena se izjasnila da nije kriva po dve tačke optužnice za težak seksualni odnos sa detetom mlađim od 16 godina, ipak ona je optužena da se uveče početkom 2021. ušunjala u krevet tinejdžera i upustila u oralni i prodorni seks sa njim, prenosi Dailymail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SB

    19. oktobar 2023 | 11:52

    Meni bi to bio san sa 14 god. a ne silovanje, bio bi joj zahvalan ceo zivot

  • Kilava danasnja omladina

    19. oktobar 2023 | 13:35

    Imam i zensko i musko dete, apsolutno ne podrzavam silovanje ili bilo kakav vid nasilja. Svakako nije uredu raditi bilo sta protiv icije volje. Da ne budem pogresno shvacen. Ali me buni druga stvar, kako je uopste doslo do silovanja. Odakle je mogla ta influenserka da se usunja u krevet, sta je radila uopsteno blizu maloletnog deteta ako nisu u srodstvu. A drugo, kakav je taj muskarac ako u tim godinama sa svim tim hormonima nije imao zelju da ima seksualni odnos, smem da potpisem da bi 90% moje generacije prihvatilo dolazak iskusne gospodje u krevet kao dar sa neba. Trece prica mi vise smrdi da je klinac dobrovoljno imao seks sa gospodjom, kasnije mozda vise nije htela i on se naravno poneo kao govno i prijavio je za silovanje. Opet ne bih da ispadnem pogresno shvacen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA