Vreme čitanja: oko 2 min.

Kanadski premijer se oglasio nakon šokantne vesti o smrti Čendlera iz "Prijatelja": Bili su školski drugovi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trudo i Peri išli su u istu školu, a glumac je svojevremeno priznao kako se stidi što je tada prebio Džastina

  • 0
Džastin Trudo i Metju Peri Foto-kolaž: Tanjug/AP

Premijer Kanade Džastin Trudo na društvenoj mreži X (bivši Tviter), oglasio se nakon vesti koja je usred noći odjeknula planetom - preminuo je slavni Metju Peri, poznatiji kao Čendler iz serije "Prijatelji".

- Smrt Metjua Perija je šokantna i tužna. Nikada neću zaboraviti igre u školskom dvorištu koje smo igrali, i znam da ljudi širom sveta nikada neće zaboraviti radost koju im je doneo. Hvala za smeh, Metju. Bio si voljen i nedostajaćeš - napisao je premijer.

Metju, koji se iznašnjavao kao polu Kanađanin, svojevremeno je pričao o njihovim školskim danima, a u jednoj emisiji priznao je da se stidi zbog postupaka prema Džastinu.

Kako je rekao, on ga je jednom prilikom u školi prebio, a iako je u to vreme Džastinov otac bio premijer, nikada nije reagovao zbog ovog incidenta.

Podsetimo, Metju je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu.

Imao je 54 godine.

Prema pisanju Los Anđeles Tajmsa, koji je prvi objavio priču, Peri se, po svemu sudeći, udavio u svojoj kadi. Policija je stigla u dom glumca u 4 popodne po lokalnom vremenu, i zatekla telo glumca. Nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti, istraga je u toku, i zasad nije izdato zvanično saopštenje o uzroku smrti.

Izvori iz policije rekli su za Los Anđeles Tajms da je Perija pronašla ekipa Hitne pomoći – bio je bez svesti u hidromasažnoj kadi u njegovom domu u Los Anđelesu. Pokušaji reanimacije nisu bili uspešni.

9 miliona dolara potrošio da se "otrezni"

Peri se dugo borio sa zavisnošću od lekova, i više puta je boravio na klinikama za rehabilitaciju. U memoarima „Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“, Peri je opisao kako je prošao kroz detoksikaciju 65 puta i potrošio oko devet miliona dolara u pokušajima da se otrezni.

Peri je imao i zdravstvene probleme, uključujući pucanje debelog creva 2018. godine zbog upotrebe droga, što je zahtevalo sedmočasovnu operaciju i upotrebu kese za kolostomiju mesecima nakon toga. Peri je posle ovoga napisao knjigu „Trebalo bi da budem mrtav“.

Tokom nedavnog televizijskog okupljanja „Prijatelja“, Peri je iznenadio kolege priznajući da je patio od ozbiljne anksioznosti „svake noći“ tokom snimanja.

(Telegraf.rs)

Video: Prija o sinu i koncertu u Sarajevu: "Aki se baš opustio, nadam se da će sledeći put i zapevati"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA