Vreme čitanja: oko 2 min.

Adel prekinula koncert i odala počast Metju Periju: Publici ispričala šta je glumac učinio za nju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Održala veoma dirljiv govor

  • 0
Adel Metju Peri Foto: Tanjug/AP/ Joel C Ryan/Invision, Brian Ach/Invision

Vest da je umro slavni glumac Metju Peri, poznat po ulozi čuvenog Čendlera u seriji "Prijatelji", rastužila je ljude u celom svetu.

Kako se navodi, glumac se najverovatnije utopio u đakuziju svoje kuće, a Hitna pomoć je po dolasku na njegovu adresu samo mogla da konstatuje smrt.

Ova vest potresla je i slavnu pevačicu Adel, koja je večeras na kratko prekinula svoj koncert u Las Vegasu, kako bi odala počast glumcu.

Adel je se na dirljiv način oprostila od Metjua.

- Bio je veoma otvoren u svojoj borbi sa zavisnošću i pobedom nad porocima što je za mene neverovatno hrabro - rekla je o Periju Adel, a zatim se osvrnula na njegov lik u "Prijateljima", a zatim opisala kako je njen prijatelj imitirao čuvenog Čendlera, kad god bi imali loš dan.

- Pamtiću taj lik do kraja života. Radio bi sve da nas nasmeje. A ako je neko imao loš dan ili se osećao potišteno, samo bi se pretvarao da je Čendler - istakla je Adel koja se potom zahvalila Metjuu za sve što je učinio tokom ovih godina.

- I da, želim da istaknem koliko volim sve što je učinio za sve nas. Pogotovo ono što je učinio za mene. Jedan od najboljih komičnih likova svih vremena. I nadamo se da sada može da počiva na miru - rekla je tužno poznata pevačica.

Podsetimo, Metju Peri umro je u 54. godini, tako što se utopio u đakuziju u svom domu. Policija koja je obavila uviđaj ističe da u kući nije bilo droge, ali da su pronašli antidepresive i razne druge lekove protiv anksioznosti.

Porodica je izdala saopštenje za javnost o tragičnom slučaju:

- Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je svetu doneo toliko radosti i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi - piše u saopštenju porodice Metjua Perija, prenose američki mediji.

(Telegraf.rs)

Video: Šator forenzičara usred dvorišta ruši bajkoviti prizor: Ovo je bazen u kojem je Metju izgubio život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA