Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro Ivan Bart: Neke od najlepših žena sveta se tužnim porukama opraštaju od njega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je 60 godina

  • 0
Ivan Bart Foto: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Ivan Bart umro je za vikend u 60. godini, nakon kratke bolesti, a njegovu smrt potvrdio je Mark Šapiro, predsednik i glavni operativni direktor kompanije "Endeavo", koja poseduje IMG Models.

Od bivšeg predsednika kuće IMG Models iz koje su izašle neke od najpoznatijih svetskih manekenki kao što su Kejt Mos, Žizel Bundšen, Džoan Smols, Kejt Apton, Tajra Benks, Kerolin Marfi, Stefani Sejmor...

Poznato je da se Ivan zalagao za plus sajz modele i njihovu ravnopravnost u svetu modelinga, a samo neke žene koje je podržavao su Ešli Grejem, Kendis Hafin, Prešus Li, Zek Miko...

- Još uvek obrađujem vesti i znam da ću to nastaviti da radim u narednim danima, nedeljama i mesecima... Bio si jedan od najvažnijih delova moje karijere, tvoj uticaj je pomerio planine i srušio toliko zidova za mene i mnoge druge - počela je Ešli Grejem.

- Bio si ikona, čovek koji je rešavao probleme i večni prijatelj. Već mi mnogo nedostaješ, zauvek ću te voleti, Ivane - deo je njene objave.

- Ivan... Nemam reči za ovaj gubitak. Nikada neću zaboraviti tvoj duh i zagrljaje, tvoju podršku i borbu za druge. Hvala ti, hvala ti, hvala ti... Za sve - napisala je slavna Điđi Hadid.

(Telegraf.rs)

Video: Prija izvela prvog gosta u Sarajevu: Zajedno izveli veliki hit “Dođi sebi” i oduševili masu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA