Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi detalji o smrti zvezde "Prijatelja": Asistent ga je pronašao pod vodom i pokušao da ga spasi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ali bilo je kasno... Kada su vatrogasci došli, pronašli su beživotno telo

  • 0
Matthew Perry, Metju Peri Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Istraga o smrti legendarnog glumca Metjua Perija, čuvenog Čendlera Binga iz serije "Prijatelji", i dalje je u toku.

Obdukcija tela je juče završena, ali se čekaju dalji rezultati istrage, kao i toksikološki nalazi, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, što može potrajati i nekoliko nedelja.

Svi svetski mediji izveštavaju o ovoj tragediji, a kako objavljuje Los Angeles Times, kapetan Erik Skot iz LAFD-a saopštio je sledeće: "Gradski vatrogasci Los Anđelesa reagovali su na poziv i pronašli odraslog muškarca bez svesti u hidromasažnoj kadi".

U izveštaju još piše: "Pacijenta je pronašao slučajni prolaznik (asistent) koji je žrtvu namestio tako da njegova glava bude iznad vode. Vatrogasci su po dolasku izvukli žrtvu iz đakuzija. Brzom medicinskom procenom, nažalost, ustanovljeno je da je muškarac izdahnuo pre dolaske prve pomoći.

Dakle, kako se navodi, Perijev asistent pronašao je glumca pod vodom, na njegovom imanju u Los Anđelesu. Podigao je njegovu glavu kako bi mogao da udahne vazduh, međutim bilo je prekasno. Glumac već nije davao znake života.

Kada su vatrogasci došli na mesto tragedije i izvukli telo Metjua Perija iz đakuzija, već je bio u beživotnom stanju.

Veruje se da se glumac utopio, iako tačan uzrok smrti još uvek nije utvrđen. Prvobitna obdukcija pokazala se neuverljivom, nakon čega su usledile toksikološke analize.

Čuvena petorka iz serije "Prijatelji", tek sada se oglasila, zajedničkim saopštenjem.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

Od legendarnog Čendlera opraštaju se mnogi, pa ispod njegovog doma, kao i ispred stana gde se snimala čuvena serija, ljudi ostavljaju oproštajne poruke, cveće i plišane igračke.

Porodica se juče oglasila o tragediji:

- Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je svetu doneo toliko radosti i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi - piše u saopštenju, prenosi TMZ.

(Telegraf.rs)

Video: Fanovi se opraštaju od Metju Perija: Ostavljaju cveće ispred glumčeve kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA