Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasila se bivša ljubavnica Dejvida Bekama: "Kriva sam i ja, ali za tango je potrebno dvoje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

U toku gostovanja u jutarnjem programu "GoodMorningBritain", rekla je da radije ne bi volela da dolazi u emisije da priča o svojoj prošlosti

  • 2
Dejvid Bekam Printskrin: Youtube/Netflix

Otkako se u javnosti pojavio Netfliksov dokumentarac "Beckham", fanovi ove porodice postali su opsednuti njihovim odnosima. Posebno je interesantna priča o aferi koju je bivši fudbaler imao sa Rebekom Lus (46), pa su se fanovi okomili na nju. 

Britanski mediji se bave njenim životom posle navodne afere u Španiji sa Dejvidom Bekamom, a njene društvene mreže su preplavljene komentarima.

U toku gostovanja u jutarnjem programu "GoodMorningBritain", rekla je da radije ne bi volela da dolazi u emisije da priča o svojoj prošlosti.

- Najviše bih volela da ne moram više da pričam o tome. Ostavila sam to to u prošlosti. Nastavila sam dalje sa svojim životom. Kada je izašao dokumentarac i kad se desilo sve što se desilo posle toga, pokušavala da ignorišem situaciju i da gledam na sebe i svoj život. Međutim, jako mi je smetalo, naročito njegov ugao priče, njegov narativ i kako je čitava priča bila obmanjujuća za javnost. Ispalo je da sam ja loša osoba. Naravno da sam i ja kriva, za tango je potrebno dvoje. Nije krivica samo njegova, već smo oboje krivi. On nikad nije porekao da je imao aferu, rekao je da su moje optužbe smešne, to nije poricanje. Tu reč savetuju advokati da bi se onaj ko se brani skrenuo pažnju sa onoga što je istina" - rekla je Rebeka, prenosi Blic žena.

@goodmorningbritain 'He's not denied it. He's never denied it.' Rebecca Loos speaks exclusively about her claimed affair with David Beckham, which resurfaced following the release of the 'Beckham' documentary on Netflix. #rebeccaloos #davidbeckham #kategarraway #richardmadeley #goodmorningbritain #gmb ♬ original sound - GoodMorningBritain

U dokumentarcu Bekam nije priznao nikakvu krivicu ili bilo šta neprikladno, ali je rekao da su priče bile "užasne" i da mu je "svaki dan bilo muka od svega".

Rebeka Lus Printskrin: Youtube/ Good Morning Britain

Podsetimo, navodna afera, koju je uvek negirao, navodno se dogodila u Šaniji dok je igrao za Real Madrid. Lus je u intervjuu iz 2004. tvrdila da su ona i tadašnji igrač Real Madrida imali ljubavnu aferu iza leđa njegove supruge Viktorije Bekam. Čak je otišla toliko daleko da je tvrdila da su često imali odnose - ali samo kad je on inicirao.

U nedavnom intervjuu za "Daily Mail" Rebeka je rekla da je bila u vezi sa Bekamom i da mu je bila ljubavnica.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča "jadan ja". Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija Bekam ispaštala samo zbog mene - rekla je Rebeka.

(Telegraf.rs)

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    1. novembar 2023 | 10:04

    Pa ova tvoja spajsica je bomba pored ove,eeee

  • Hogar

    1. novembar 2023 | 06:10

    BRATE BEKAME SA TIM PARAMA I IZGLEDOM PA MOGAO SI MNOGO BOLJE OVA RUZNA MAJKO BOZIJA...NI DALJINSKIM NEBI JE VODIO.....STRASNO....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA