≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati prvi rezultati obdukcije Metjua Perija! Evo da li je bio pozitivan na dve teške droge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o dve teške droge - fentanilu i metamfetaminu

  • 0
Matthew Perry, Metju Peri Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Metju Peri nije preminuo usled predoziranja fentanilom ili metamfetinom, javlja TMZ!

Radi se o dve teške droge - fentanil nazivaju "zombi" drogom koja je navodno gora od heroina, dok je metamfetamin sintetička droga, poznata i kao "kristalni met".

Prvi testovi obdukcije pokazali su da slavni Čendler iz "Prijatelja" u svom organizmu nije imao nijednu od ove dve droge.

Ipak, TMZ navodi da je važno je napomenuti da se još uvek sprovode detaljniji testovi kao deo toksikologije, kako bi se analiziralo da li su u njegovoj krvi prisutni neki drugi ilegalni lekovi i da li su nivoi lekova koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama.

Ti rezultati će verovatno trajati od 4 do 6 meseci, a kada se prikupe svi ti podaci mrtvozornik će utvrditi uzrok i način smrti.

Podsetimo, Metju je umro 28. oktobra u 54. godini, u džakuziju svoje vile u Los Anđelesu.

Ekipa Hitne dobila je poziv u 16:07 časova, nakon čega su došli u kuću glumca i konstatovali smrt.

Glumac je tog dana navodno dva sata igrao Piklbol, koji je igrao skoro svakodnevno, a onda je asistenta navodno poslao da nešto obavi.

Kada se asistent vratio, Peri je bio u svojoj hidromasažnoj kadi, ali nije reagovao. Lekari su pokušali da ga spasu, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspešni i on je proglašen mrtvim na licu mesta "u očiglednom davljenju", ali nije odveden u bolnicu, naveli su svetski mediji.

Policajci iz odeljenja za pljačke i ubistva Policijske uprave Los Anđelesa takođe su poslati u kuću u Pacifik Palisadesu, ali izvor je rekao da na licu mesta nisu pronađeni droga ili znaci "prljave igre".

(Telegraf.rs)

Video: Šator forenzičara usred dvorišta ruši bajkoviti prizor: Ovo je bazen u kojem je Metju izgubio život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA