Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavna Monika iz Prijatelja uhvaćena prvi put nakon smrti Metjua Perija: Glumica slomljena od bola

Vreme čitanja: oko 2 min.

Metju i Kortni su u seriji Prijatelji na pravi način prikazali kako najbolji prijatelji završavaju u bračnim vodama

  • 2
Matthew Perry, Metju Peri, serija Prijatelji Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica Kortni Koks, poznatija kao Monika viđena je prvi put u javnosti nakon tragične smrti kolege i prijatelja Metjua Perija.

Kortni je uhvaćena kako napušta restoran u Nobuu u Malibuu, a malo je reći da je delovala tužno i rastrojeno.

Lepoj  glumici se pridružio i dugogodišnji dečko, muzičar Džoni Mekdejd, sa kojim je i otišla.

Inače, Metju i Kortni su u seriji Prijatelji na pravi način prikazali kako najbolji prijatelji završavaju u bračnim vodama, i bili su jedan od najvoljenijih parova, te njihove zajedničke scene gledamo i dan danas na društvenim mrežama, s obzirom na to da ih fanovi često dele.

Serija "Prijatelji" beliži nezapamćen uspeh i dan danas, iako je nastala još u prošlom veku. Sasvim je sigurno da glumci nisu bili svesni na početku da će kroz ovaj projekat postati nečiji prijatelji, uzori, pa čak i članovi porodice.

Smrt jednog od glavnih likova ove serije, Metjua Perija poznatijeg kao Čendlera, slomila je više od pola sveta. Na internetu se mogu naći fanovi koji traže odgovor za "fenomen" da ih je smrt glumca pogodila kao da im je preminuo neko jako blizak, iako ga nikada nisu ni upoznali.

Mnogi smatraju da je upravo sama sličnost između Čendlera i Metjua "kriva" za to. S obzirom na to da je Metju u seriji često uplitao svoj humor, a dobro je poznato da se zbog njegovih sakrastičnih šala smejao ceo svet, jasno je da se stvorio osećaj kao da ga stvarno poznajemo.

Fanovi koji su slomljeni zbog njegove smrti, i imali su priliku za to, otišli su ispred zgrade u kojoj je nastala serija uz koju smo se do danas nekontrolisano smejali i uz koju ćemo sada sigurno često i zaplakati.

Zgrada u Vest Vilidžu, u Njujorku, centar je okupljanja slomljenih fanova, a uzvisinom od cveća fanovi su želeli da daju do znanja "da su bili tu" ( I'll Be There For You - Ja ću biti tu, uvodna špica za seriju "Prijatelji").

"Ona u kojoj smo izgubili prijatelja"

Ljubiteljima "Prijatelja" poznato je da svaki naziv epizode počinje sa "Ona u kojoj...". Upravo zbog toga, fanovi su ispred zgrade postavili natpis na kojem je pisalo "Ona u kojoj smo izgubili prijatelja", ali ova epizoda, nažalost, nema srećan kraj.

- Ja ću umreti sam - rečenica je koju je Čendler izgovorio jednom prilikom u seriji, i tako otkrio svoj najveći strah.

Ipak, iako je Čendler imao srećan kraj, te uživao u porodičnom životu, Metju je doživeo upravo njegov najveći strah i preminuo sam utopivši se u đakuziju, te se može reći da je ovo ipak tužna ključna razlika između gospodina Binga i glumca Perija.

Iako se nagađalo da li je Metju bio pod uticajem droge u trenutku smrti, prvi testovi obdukcije pokazali su suprotno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA