Vreme čitanja: oko 1 min.

Memoari Britni Spirs prodati u 1,1 milion primeraka u prvih nedelju dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njene memoare kritičari su pohvalili kao ubedljiv prikaz uspona do globalne slave i nevolja koje su je sustigle

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs Foto: Shutterstock/SplashNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Memoari američke pevačice Britni Spirs ''Žena u meni'' (Woman in me) prodati su u 1,1 milion primeraka samo u SAD u prvih nedelju dana nakon objavljivanja.

''Ulila sam svoje srce i dušu u memoare i zahvalna sam brojnim obožavaocima i čitaocima širom sveta na njihovoj nepokolebljivoj podršci'', navela je između ostalog Spirs u saopštenju za knjižatu Galeri Buks.

Podaci o prodatim primercima uključuju knjige poručene u pretprodaji, štampanim primercima, audio-knjige i e-knjige, navodi AP.

Njene memoare kritičari su pohvalili kao ubedljiv prikaz uspona do globalne slave i nevolja koje su je sustigle, posebno usled starateljstva koje je godinama davalo njenom ocu kontrolu nad velikim delom njenog života.

Uprkos tome, ''Žena u meni'' nije najbolje prodata knjiga u prvoj sedmici od objavljivanja u SAD, pošto su se memoari britanskog princa Harija Vindzora ''Višak/Rezerva'' (Spare) prodali u 1,6 miliona primeraka tokom prve nedelje.

(Telegraf.rs)

Video: Britni Spirs "prljavim" plesom pokazala čime raspolaže, pa završila na podu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA