≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evi Longoriji umro bivši muž, a fanovi besne zbog onoga što je objavila: "Daj bar reč o njemu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se do sada nije oglasila povodom smrti bivše ljubavi

  • 0
Eva Longorija Eva Longorija / Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Eva Longorija i dalje se nije oglasila povodom smrti bivšeg muža Tajlera Kristofera, što je razbesnelo dobar deo onih koji je prate na društvenim mrežama.

Umesto poruke posvećene njemu, ona je objavila nešto što se tiče samo nje . Podelila je uspeh koji je ostvarila u magazinu TIME.

- Hvala TIME-u što me je uključio među ostale latino vođe i vizionare. Konstantno sam inspirisana i motivisana za nastavak rada - napisala je Eva.

"A šta je sa Tajlerom?", "Jako ružno, daj bar reč o njemu", "Bio je tako divan čovek, a ona ništa", "Trebalo bi da bar nešto napišeš o bivšem mužu", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Ipak, iako joj mnogi sada osporavaju tišinu, strani mediji ranije su pisali kako je Eva navodno bilo vrlo zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a izvor blizak glumici rekao je kako mu je htela i finansirati rehabilitaciju, nakon što ga zbog ovisnosti o alkoholu više nije mogla ni prepoznati.

Podsjetimo, glumac Tajler Kristofer umro je u 50. godini života, a tužnu vest podeelio je njegov kolega Mauris Benard na svom Instagram profilu. Kako je napisao, Kristofer je umro od srčanog udara.

"Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali", poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom.

- Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - napisao je.

(Telegraf.rs)

Video: Stanija se pohvalila snimcima novog stana u Majamiju: Pogledajte kako izgleda novi dom Dobrojevićeve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA