Vreme čitanja: oko 1 min.

Podneta tužba protiv frontmena Aerosmita, žena tvrdi da ju je seksualno zlostavljao 1975. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džin navodi da je tada radila kao manekenka na Menhetnu kada joj je prijatelj ugovorio sastanak sa rok bendom posle modne revije

  • 3
Aerosmith, Stiven Tajler Foto: Profimedia/AFP

Protiv pevača Aerosmita Stivena Tajlera podneta je tužba za seksualno zlostavljanje.

Džin Belino je u tužbi navela da ju je pevač dva puta spopao 1975. godine, kada je ona imala samo 17 godina.

Ona je u tužbi takođe navela da je pretrpela ozbiljnu i trajnu emotivnu bol, međutim, Tajlor je demantovao ove navode, i dalje nije komentarisao.

Džin navodi da je tada radila kao manekenka na Menhetnu kada joj je prijatelj ugovorio sastanak sa rok bendom posle modne revije. Pevač je navodno naterao Belino da uđe u telefonsku govornicu dok su šetali gradom sa još nekoliko ljudi.

U tužbi se navodi da ju je Tajler maltretirao i pipao i da je ona pokušavala da mu se odupre, ali nije uspevala. Njegove kolege iz benda i ostali u društvu su samo gledali, smejali se i ništa nisu radili da ga spreče tvrdi ona, tvrdi Džin.

Ipak, ona je otišla sa njima do bara, nakon gde ju je on prikovao uz zid i počeo da simulira seks. Kako je dalje navela, ona se opirala i čupala ga za kosu, nakon čega ju je pozvao da ode u njegovu sobu, zbog čega je odmah otišla kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    3. novembar 2023 | 16:36

    1975.? Rano se setila... Muškarci su stvarno ugroženi danas jer svaka budala može da ga optuži i diskredituje bez ikakvih dokaza i podledica. Eto, sad su čuli za nju i postigla je cilj. On da siluje, a u to vreme, a i danas, bio i ostao najveća faca koji je mogao da bira ženu koju god poželi. To bi bilo isto kao kad mi neko optižio Bezosa, Gejtsa ili nekog drugog milijardera da je opljačkao trafiku.

  • Naj

    3. novembar 2023 | 16:30

    Prošlo pola veka! Bukvalno

  • Vodolijax

    3. novembar 2023 | 18:14

    Treba joj para.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA