Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispraćaj legendarnog Čendlera: Porodica i ekipa "Prijatelja" uslikani dok se poslednji put opraštaju od glumca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac će počivati na posebnom mestu

  • 0
Matthew Perry, Metju Peri Foto: / IPA / IPA / Profimedia

Porodica i ekipa iz serije "Prijatelji", danas su se okupili na groblju Forest Lavn, u Los Anđelesu, kako bi se oprostili od glumca Metjua Perija.

Na privatnom skupu koji je organizovan u čast legendarnog Čendlera Binga, okupili su se glumčev otac Džon Benet Peri, majka Suzan Morison i očuh Kit Morison, kao i Metjuovi saradnici iz serije Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer, ali i drugi članovi porodice, svi obučeni u crno.

Kako je rekao očevidac za Dejli mejl, Dženifer Aniston je stigla među prvima i držala se po strani.

Groblje gde će večno počivati Metju Peri inače se nalazi naspram studija Varner Bros, gde su Prijatelji snimali 10 sezona, i poslednje je počivalište nekoliko holivudskih zvezda - među kojima su Keri Fišer, Bet Dejvis, Majkl Hačinson i En Heč.

Podsetimo, slavni glumac Metju Peri pronađen je mrtav u đakuziju, u svom domu u Los Anđelesu, 28. oktobra 2023 godine.

Njegovo beživotno telo zatekao je asistent, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali kada su stigli na adresu, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Navodi se da se glumac utopio, ali se i dalje čekaju rezultati obdukcije i toksikoloških testova, kako bi se znao tačan uzrok smrti.

Čuvena petorka iz "Prijatelja", sa kojom je Metju bio veoma blizak, dala je zajedničko saopštenje povodom smrti svog kolege.

- Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak.Vremenom ćemo reći više, kad budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Matijevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - navela je glumačka ekipa u zajedničkoj izjavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA