Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve slike Sandre Bulok nakon smrti dečka: 3 meseca je niko nije video u javnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se godinama borio sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom

  • 1
Sandra Bulok, Brajan Randal, Sandra Bullock, Bryan Randall Sandra i Brajan / Foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Sandra Bulok uslikana je u Los Anđelesu, prvi put nakon smrti partnera Brajana Rendala, od čega su prošla puna tri meseca.

Glumica je fotografisana prilikom odlaska u centar lepote, a bila je obučena u crno od glave do pete. Ipak, iako u boji koja simbolizuje žalost i vidno smršala, fanove širom sveta obradovao je širok osmeh koji je Sandra imala na licu.

Podsetimo, Brajan je preminuo 5. avgusta u 57. godini, što je za People potvrdila njegova porodica.

- Sa velikom tugom obaveštavamo vas da je 5. avgusta Brajan Rendal mirno preminuo nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je odlučio da svoju borbu sa ovom teškom bolešću zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev - naveli su u saopštenju za javnost.

On se godinama borio sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Ona pripada grupi neuroloških bolesti centralnog nervnog sistema. To je progresivno, smrtonosno oboljenje, kod koga bolesnici pacijenti najčešče umiru od respiratorne paralize.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski glumac Džej Elis uhvaćen u srpskoj prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    6. novembar 2023 | 12:55

    Šteta, strašan frajer, Sandra nula u odnosu na njega. Neka mu je laka zemlja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA