Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Brusa Vilisa otkrila u kakvom je stanju slavni glumac: "Isto mu je..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vilisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od ređeg oblika demencije

  • 0
Talula Vilis Foto: Instagram/buuski

Ćerka Brusa Vilisa, Talula Vilis, gostovala je u sredu u "Dru Barimor Šou", gde je govorila o zdravstvenom stanju svog oca.

Pre skoro godinu dana, svet je pogodila vest da se jedan od najboljih akcionih heroja velikog platna povlači iz sveta filma.

Brusu Vilisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od ređeg oblika demencije.

Njegova ćerka Talula sada je otkrila u kakvom je glumac stanju.

- Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo tražiti. Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno - rekla je ona.

Otkad je glumcu dijagnostikovana teška bolest, njegova porodica često govori o njoj i o glumčevom stanju. Kako kaže Talula, cilj im je da osveste druge o demenciji.

- U jednu ruku, to je ko smo mi kao porodica, ali u isto vreme je jako bitno za nas da širimo svest o FTD-u. Ako možemo uzeti nešto sa čim se borimo kao porodica i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lepo oko toga, to je jako posebno za nas - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA