Vreme čitanja: oko 1 min.

"Konačno si slobodan..." Met LeBlank prvi put o smrti kolege iz "Prijatelja", reči koje će slomiti mnoga srca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao da će ga se uvek sećati sa osmehom

  • 1
Matthew Perry, Metju Peri Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumac Met LeBlank odao je počast svom kolegi iz serije "Prijatelji" što je njegovo prvo samostalno oglašavanje o smrti legendarnog Metjua Perija.

U objavi na Instagramu Met je dirljivo napisao:

- Metju, teška srca se opraštam od tebe. Vreme koje smo proveli zajedno je među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti mnogo ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ - napisao je u emotivnoj objavi Met LeBlank.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Podsetimo, glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", a čuvena petorka koja je glumila sa njim - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank, takođe je došla da se poslednji put oprosti od svog prijatelja.

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da su potpuno slomljeni, te da im je Metju bio kao brat.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

(Telegraf.rs)

Video: Fanovi se opraštaju od Metju Perija: Ostavljaju cveće ispred glumčeve kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. novembar 2023 | 19:29

    Najbolji dvojac koji sam ikada gledao na televiziji👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA