≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Monika iz "Prijatelja" se konačno oglasila povodom smrti Metjua Perija: "Trebalo je da bude avantura za 1 noć"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Meti, nedostaješ mi svaki dan - napisala je glumica

  • 0
Courteney Cox, Matthew Perry, Kortni Koks, Metju Peri Foto: Warner / NBC / Hollywood Archive / Profimedia

Slavna Monika iz "Prijatelja", glumica Kortni Koks, oglasila se povodom tragične vesti o smrti prijatelja i emotivnog partnera iz serije, Metjua Perija.

Ona je na Instagramu objavila isečak iz serije na kom je sa Čendlerom, a uz to je otkrila i jednu tajnu.

- Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Meti, nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko sarađuješ, kao ja s Metjuom, postoje na hiljade trenutaka koje bih volela podeliti. Za sada je ovo jedan od mojih omiljenih. Da dam malo pozadine... Monika i Čendler je trebalo da budu avantura za jednu noć u Londonu. Međutim, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, pre nego što smo počeli da glumimo, šapnuo mi je smešnu rečenicu. Često je radio takve stvari... Bio je zabavan i ljubazan - napisala je Monika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Podsetimo, malo pre Kortni, oglasio se i Met LeBlank, odnosno Džoi iz "Prijatelja".

- Metju, teška srca se opraštam od tebe. Vreme koje smo proveli zajedno je među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti mnogo ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ - napisao je u emotivnoj objavi Met LeBlank.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra 2023. godine, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", a čuvena petorka koja je glumila sa njim - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank, takođe je došla da se poslednji put oprosti od svog prijatelja.

Oni su u zajedničkom saopštenju naveli da su potpuno slomljeni, te da im je Metju bio kao brat.

- Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

(Telegraf.rs)

Video: Šator forenzičara usred dvorišta ruši bajkoviti prizor: Ovo je bazen u kojem je Metju izgubio život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA