Vreme čitanja: oko 1 min.

Rejčel se oprostila od voljenog Čendlera, fotografija sve govori: "Odmori, mali brate"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednjih nekoliko nedelja plakala sam nad porukama koje smo slali jedno drugom, napisala je Eniston

  • 0
Dženifer Eniston i Metju Peri, Rejčel i Čendler Foto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Eniston, glumica iz čuvene serije "Prijatelji" po prvi put se oglasila o smrti svog kolege i prijatelja Metjua Perija.

Glumica, koja je igrala Rejčel u "Prijateljima", na Instagramu se oprostila od dragog Čendlera.

"Oh, ovo je bilo teško... Oprostiti se od našeg Metija bio je suludi talas emocija koji nikada ranije nisam iskusila. Svi doživljavamo gubitak u nekom trenutku u životu. Gubitak života ili gubitak ljubavi.

Biti u stanju da zaista sedite u ovoj tuzi omogućava vam da osetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste voleli nekoga tako duboko. I mi smo ga duboko voleli. On je bio deo našeg DNK. Uvek smo bili nas šest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ovo je bila izabrana porodica koja je zauvek promenila tok onoga ko smo bili i kakav će biti naš put. Meti je znao da voli, da zasmejava ljude. Kako je sam rekao, ako ne bi čuo smeh mislio je da će umreti. Njegov život je bukvalno zavisio od toga. I kako je samo uspeo u tome.

Sve nas je nasmejao. I jako se smejao. Poslednjih nekoliko nedelja plakala sam nad porukama koje smo slali jedno drugom. Smejem se i plačem, pa se opet smejem. Čuvaću ih zauvek. Našla sam jednu poruku koju mi je poslao iznenada jednog dana. Ona sve govori.

Meti, volim te puno i znam da si sada miran i da više ništa ne boli. Pričam sa tobom svaki dan... Ponekad kao da mogu da te čujem kako mi govoriš: 'Možeš li biti luđa?'

Odmori, mali brate. Uvek si mi ulepšavao dan", stoji u oproštajnoj poruci Dženifer Eniston.

Podsetimo, Peri je preminuo u oktobru u svom domu u Los Anđelesu od posledica davljenja. Njegovo beživotno telo pronađeno je u džakuziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA